Redactie Redactie
12/10/2022 18:00 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 12/10/2022 18:00

Crypto staking of Coinmerce Earn: De verschillen en verdiensten

icon-walletsexchanges
Wallets en Exc…
Crypto staking of Coinmerce Earn: De verschillen en verdiensten

Foto: 3rdtimeluckystudio/Shutterstock

Er zijn meerdere manieren om een passief inkomen te verdienen met crypto. Crypto broker Coinmerce biedt hier twee opties voor; namelijk Coinmerce Earn en crypto staking. Maar wat houden deze opties nu precies in? En wat zijn de verschillen en verdiensten? Lees verder en kom erachter Coinmerce Earn of staking wat voor jou is.

🚀 Nederlandse exchange viert bullmarkt: iedereen gratis crypto naar keuze
  • Advertentie
  • Bitvavo

Coinmerce Earn

In een tijd waar banken geen rente meer bieden op spaargeld zijn veel mensen op zoek naar manieren om hun spaargeld anders te benutten. Het doel hierbij is om het geld meer waard te laten worden. Coinmerce Earn kan een van deze manieren zijn.

Met Earn biedt Coinmerce gebruikers de kans om hun cryptocurrencies aan het werk te zetten en hier vervolgens beloningen over te ontvangen. Je stelt hiervoor je tokens beschikbaar voor institutionele beleggers of andere partijen. Zij gebruiken deze om te investeren en jij als gebruiker van Coinmerce ontvangt een percentage als beloning. In sommige gevallen kan dit oplopen tot wel 15% per jaar. Coinmerce biedt de hoogstes percentages van Nederland. Er zijn 35 cryptocurrencies die geactiveerd kunnen worden voor Coinmerce Earn. De Nederlandse broker zoekt bovendien altijd naar manieren om nog meer munten aan deze lijst toe te voegen. 

Advertentie

Crypto staking

Een andere manier om geld te verdienen met je cryptocurrencies is crypto staking. Waar je munten met Earn uitgeleend worden om te beleggen, is dat bij staking anders. Je crypto wordt namelijk gebruikt om transacties op een Proof-of-Stake (PoS) blockchain te valideren. Wat wel vergelijkbaar is, is het feit dat men beloningen ontvangt voor het beschikbaar stellen van je digitale munten. Hoe meer crypto je inzet, hoe hoger de beloningen zullen zijn. Met staking worden je crypto vastgezet voor een bepaalde tijd en hierover wordt rente (de beloning) betaald. De rente wordt uitbetaald in de cryptocurrencies die je voor het staken hebt geselecteerd.

Op Coinmerce zijn er op het moment van schrijven 12 munten die te selecteren zijn voor crypto staking. Naar verloop van tijd zullen er steeds meer munten worden toegevoegd. De geschatte jaarlijkse beloningen kunnen in sommige gevallen oplopen tot 10%.

Benieuwd naar wat Coinmerce voor jou kan betekenen? Maak een account aan en ontdek het zelf. 

Deel dit artikel
Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie