Roy van Krieken Roy van Krieken
01/05/2023 18:30 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 01/05/2023 18:30

Crypto traden of hodlen? Laat de exchange voor je laten werken: dit Nederlandse platform doet het

icon-walletsexchanges
Wallets en Exc…
Finst_app_mobile_hero

Dat je met crypto geld kunt verdienen is na een aantal bullmarkten ondertussen wel duidelijk. Veel mensen zijn je in ieder geval al voor geweest. Maar hoe doe je dat in de praktijk nu precies? Vaak wordt de keuze gemaakt tussen vasthouden voor de lange termijn, ofwel HODL’en, of actief handelen. Maar wat nou als we je vertellen dat er nog een optie bestaat: Crypto Bundels bij de Nederlandse crypto exchange Finst.

Momenteel nodigt Finst men uit om het platform volledig gratis te gebruiken, je betaalt namelijk over de eerste €5.000 geen handelskosten

🚀 Alle Nederlanders krijgen 1.5 miljoen PEPE gratis van Nederlands platform
  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Crypto Bundels bij Finst

Vorige maand kwam de ambitieuze cryptobeurs van Nederlandse bodem met een revolutionair nieuw product voor klanten. Finst bedacht een manier om het beleggen in crypto voor gebruikers een heel stuk makkelijker te maken: Crypto Bundels. Met deze bundels kun je met een enkele druk op de knop je portfolio voor de lange termijn samenstellen!

Hoe werken deze Crypto Bundels nou precies? Dat is eigenlijk heel simpel, zeker als je al bekend bent met ETF’s (exchange traded funds) op de aandelenbeurs. De bundels zijn investeringsproducten die bestaan uit een mandje van verschillende cryptocurrencies. Door te investeren in zo’n bundel, investeer je indirect dus ook in alle cryptocurrencies die in de desbetreffende bundel zitten opgenomen.

Een belangrijk verschil tussen de Crypto Bundels bij Finst en ETF’s op de aandelenmarkt is het feit dat je de cryptocurrencies in de bundels ook daadwerkelijk zelf bezit! Tijdens deze periode waarin self custody steeds belangrijker wordt, is dat een groot voordeel.

Niet langer hoef je als crypto belegger krampachtig op zoek te gaan naar cryptomunten die het mogelijk in de toekomst goed zullen doen. Dit vermoeiende proces wordt met de komst van Crypto Bundels bij Finst helemaal uit handen genomen. In plaats daarvan zorgt het ervaren team van Finst voor de ideale samenstelling van de verschillende bundels.

Advertentie

Laat de exchange voor jou werken!

Deze samenstelling wordt ook nog eens elke maand naargelang aangepast. Mocht de markt bijvoorbeeld dusdanig veranderen dat een bepaalde cryptocurrency de top 10 van grootste munten is binnengetreden, dan zorgt Finst ervoor dat deze munt automatisch ook in de bundel van de top 10 grootste munten wordt opgenomen.

Het betekent in de praktijk dat je bijna achterover kunt gaan leunen. Je kunt bijvoorbeeld maandelijks volgens een dollar-cost averaging (DCA) strategie elke maand een of meerdere bundels kopen, en vervolgens regelt Finst de rest. Op deze manier laat jij de exchange voor je werken!

Wil jij de nieuwe Crypto Bundels van Finst vandaag nog zelf uitproberen? Dan kun je hier gratis een account aanmaken! Gebruikers die zich nu aanmelden kunnen daarnaast nog eens €5.000 helemaal zonder kosten verhandelen!

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin stijgt hard voorbij $72.000, markt reageert explosief
Nieuwe cryptomunt ontploft en klimt met 231% op eerste handelsdag
Advertentie
Advertentie