Roy van Krieken Roy van Krieken
23/05/2023 17:00 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 23/05/2023 17:00

Cryptobeurs Litebit ten onder, Knaken wint terrein in Rotterdam

icon-walletsexchanges
Wallets en Exc…

Foto: Shutterstock/Marc Bruxelle

Het crypto landschap is er één van constante verandering. Van euforische stijgingen tot diepe dalingen. En soms, zoals recentelijk met het Nederlandse LiteBit, van totale stilstand. LiteBit heeft besloten zijn activiteiten te staken vanwege een combinatie van uitdagende marktomstandigheden en intense concurrentie. Voor cryptobeurs Knaken biedt dit echter nieuwe mogelijkheden.

Als je je nu aanmeldt bij Knaken kun je zelfs 10 euro helemaal gratis in ontvangst te nemen!

Start gratis met crypto 📈: Alle Nederlanders krijgen in april gratis crypto
  • Advertentie
  • Bitvavo

De ondergang van LiteBit

Knaken is een gerenommeerd en betrouwbaar crypto platform gevestigd in Nederland. Met een intuïtieve interface, sterke klantenservice en een breed scala aan beschikbare cryptocurrencies, heeft Knaken zichzelf bewezen als een betrouwbare speler in het Nederlandse crypto ecosysteem.

Hoewel de sluiting van het Rotterdams LiteBit ongetwijfeld een verlies is voor de crypto industrie in Nederland, biedt het kansen voor andere exchanges. Waaronder natuurlijk Knaken dat eveneens van Rotterdam de thuisbasis heeft gemaakt. Daarnaast is Knaken nog verder verweven met Rotterdam door de samenwerking met Feyenoord. Als officiële crypto partner hoopt Knaken net als Feyenoord overwinning na overwinning te boeken. 

Nu LiteBit de deuren heeft gesloten, zijn de voormalige gebruikers van dit platform op zoek naar een betrouwbaar alternatief. Knaken hoopt zich hier als uitstekende keuze te profileren, zeker met het oog op de toekomst. Knaken heeft namelijk ambitieuze plannen. De CEO van het platform, Ronald Jonkers, had het volgende te zeggen:

“Bij Knaken kijken we verder dan de huidige beleving van cryptocurrencies. We zijn niet alleen een wisselplatform – we bouwen uit tot een dagelijks gebruiksproduct, waarbij betalen, sparen en investeren samenkomen. Wij zijn de brug tussen de digitale valuta van morgen en de financiële behoeften van vandaag, waarbij elke transactie een stap is naar de toekomst van financiën.”

Advertentie

Knaken is klaar om te groeien

Een van de features waarmee Knaken belooft meer dan alleen een crypto exchange te worden is Knaken Settle. Eigenlijk iedereen die de afgelopen jaren wel eens uit eten is geweest of een festival heeft bezocht met vrienden, heeft ongetwijfeld ooit een Tikkie gekregen of zelf verstuurd. Knaken heeft hier een unieke variatie op bedacht.

Met Knaken Settle kun je namelijk je verschuldigde geld in crypto ontvangen! Je stuurt je betaalverzoek zoals je dat gewend bent, bijvoorbeeld over WhatsApp, maar in plaats van je geld in euro’s in ontvangst te nemen kun je kiezen uit een groot aantal verschillende cryptocurrencies. Dit zonder dat je vrienden een account bij Knaken nodig hebben!

Daarnaast kun je met Knaken Settle ook met crypto betalen bij je favoriete webshops en winkels. Knaken Settle is zelfs een goedgekeurde betaalmethode bij Buckaroo. Zo verander je je crypto portfolio in een klap ook in een heuse betaalrekening. 

Dus, als je op zoek bent naar een betrouwbaar, gereguleerd en gebruiksvriendelijk crypto platform van Nederlandse bodem, overweeg dan Knaken. Iedereen die zich nu aanmeldt krijgt nu na het voltooien van hun eerste Settle betaling zelfs 10 euro cadeau!

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie