Ivo Melchers Ivo Melchers
08/06/2023 09:00 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 08/06/2023 09:00

Bitvavo voegt weer nieuwe crypto toe en deelt gratis crypto uit

icon-walletsexchanges
Wallets en Exc…
Bitvavo voegt 2 nieuwe crypto toe en deelt 10 euro gratis airdrop uit

Foto: Bitvavo

De Nederlandse cryptobeurs Bitvavo heeft vandaag weer mooi nieuws naar buiten gebracht: het is nu namelijk mogelijk om een hele waslijst aan altcoins te storten en op te nemen. Deze cryptocurrencies waren al verhandelbaar op het platform, maar nu biedt de grootste crypto exchange van ons land zijn gebruikers nóg meer mogelijkheden. Bovendien krijgen nieuwe gebruikers van Bitvavo nog altijd een €10 gratis airdrop. Het enige wat je hiervoor moet doen is een account aanmaken via deze link.

Binance wéér aangeklaagd vanwege onrechtmatige verkoop crypto-producten
  • icon-walletsexchanges
    Wallets en Exchanges

Nieuwe update Bitvavo

Bitvavo weet regelmatig een plekje te bemachtigen in het crypto nieuws aangezien het platform continu werkt aan verbeteringen. Alleen al in de maand mei breidde Bitvavo zijn platform uit door floki (FLOKI), pepe (PEPE), harmony (ONE), syscoin (SYS), glimmer (GLM), moonriver (MOVR) en sui (SUI) beschikbaar te stellen aan zijn gebruikers.

Terwijl Bitvavo al bekend stond als een crypto exchange met een zeer ruim aanbod aan verschillende cryptocurrencies, is het dit jaar hard aan het werk om het handelsassortiment tot een nieuw level te tillen.

Naast de vele listings van nieuwe crypto breidt het platform nu ook zijn assortiment uit wat je tevens kunt storten en opnemen. Het is namelijk niet vanzelfsprekend dat je de cryptocurrencies naast het verhandelen ook kunt storten en op kunt nemen.

Volgens de statuspagina van Bitvavo is het nu, naast het verhandelen, tevens mogelijk gemaakt om de volgende altcoins te storten en op te nemen: SUI, terra classic (LUNA), terra 2.0 (LUNA2), hedera (HBAR), polkadot (DOT), multiversX (EGLD) en kusama (KSM).

Advertentie

10 euro airdrop, hoe werkt dit?

Terwijl Bitvavo druk is om de mogelijkheden van gebruikers uit te breiden, bieden ze ook nog eens een leuke actie. Om nieuwe gebruikers op weg te helpen kun je 10 euro aan gratis tegoed ontvangen wanneer je een account aanmaakt. Claim jouw 10 euro via deze link.

Als je een nieuw account hebt aangemaakt hoef je alleen nog maar de verificatiestappen te doorlopen en minimaal 1 euro te storten op het platform. Vervolgens zul je binnen 48 uur je gratis 10 euro ontvangen.

Deel dit artikel
Ivo Melchers

Ivo is zich sinds begin 2021 volop gaan verdiepen in de wereld van cryptocurrencies en de blockchain-technologie. Er ging een hele nieuwe wereld voor hem open en hoe meer hij ging begrijpen, des te meer potentie hij begon te zien in de onderliggende blockchain-technologie. Sinds de eerste dag dat hij in aanraking kwam met cryptocurrencies is hij nooit meer gestopt met het leren hierover. Ook zit Ivo in het laatste jaar van zijn bachelor ‘Economic Psychology’ op de universiteit in Tilburg en gaat hij volgend jaar een aansluitende master doen in dit interessante gebied.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie