Roy van Krieken Roy van Krieken
11/05/2023 13:00 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 11/05/2023 13:00

Bitvavo noteert Harmony & Syscoin, en geeft €10 weg

icon-altcoins
Altcoin nieuws
Binance stopt in Nederland, Bitvavo geeft overstappers gratis crypto

Foto: Bitvavo

Nederlandse crypto exchange Bitvavo heeft vandaag bekend gemaakt dat een tweetal nieuwe cryptocurrencies aan het assortiment zijn toegevoegd: Harmony (ONE) en Syscoin (SYS). Vanaf nu kunnen beleggers ook op het grootste Nederlandse crypto handelsplatform in deze tokens investeren en handelen. 

Bovendien ontvangt elk nieuw account bij Bitvavo nog steeds €10 helemaal gratis!

📈 Nederlanders op Bitvavo of Bybit slaan jackpot: 135% in 6 maanden door Nederlandse AI-trading start-up 🚀
  • Advertentie
  • Diamond Pigs

ONE en SYS nu beschikbaar op Bitvavo

Harmony (ONE) is een blockchain platform dat zich richt op het oplossen van problemen zoals schaalbaarheid, decentralisatie en beveiliging in de wereld van decentralized finance (DeFi). Het platform maakt gebruik van sharding-technologie om de netwerkcapaciteit te vergroten en transacties sneller en goedkoper te maken. 

Bovendien heeft Harmony een effectief Proof-of-Stake (PoS) consensusmechanisme geïmplementeerd, genaamd Effective Proof-of-Stake (EPoS), dat zorgt voor eerlijke en efficiënte validatie van transacties. Harmony’s focus ligt op het bouwen van een ecosysteem waarin ontwikkelaars eenvoudig dApps kunnen bouwen, en waar gebruikers kunnen profiteren van snellere, goedkopere en veiligere interacties op de blockchain.

Syscoin (SYS) is een protocol dat zich voornamelijk richt op het faciliteren van snelle, goedkope en schaalbare transacties. Het project beoogt een brug te slaan tussen Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) en andere blockchains, waardoor interoperabiliteit mogelijk wordt. Syscoin biedt ook infrastructuur voor decentrale exchanges (DEX), waarmee gebruikers goederen en diensten kunnen kopen en verkopen zonder tussenkomst van een centrale autoriteit. 

Daarnaast heeft Syscoin ook een platform voor het creëren van fungible en non-fungible tokens (NFT‘s), waarmee ontwikkelaars eenvoudig tokens kunnen uitgeven voor verschillende doeleinden.

Advertentie

Bitvavo voegt tal van nieuwe altcoins toe

Bitvavo heeft de afgelopen tijd veel nieuwe altcoins aan het platform toegevoegd. Zo kunnen investeerders nu ook kiezen voor Arbitrum (ARB), Blur (BLUR), Optimism (OP), dYdX (DYDX), Alchemy Pay (ACH) en Sui (SUI). 

Als extra stimulans biedt Bitvavo €10 gratis aan als je nu een nieuw account aanmaakt. Dit bedrag kan vervolgens in elke beschikbare cryptomunt geïnvesteerd worden, zoals nu ook Harmony en Syscoin. 

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie