Redactie Redactie
05/10/2022 17:06 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 05/10/2022 17:06

Dit zijn de beste en meest gebruikte crypto exchanges van dit moment

icon-walletsexchanges
Wallets en Exc…

Elke beginnende crypto investeerder zal al snel een keuze moeten maken tussen de grote hoeveelheid verschillende crypto exchanges. Welke exchanges zijn veilig, en welke functionaliteiten zijn belangrijk voor mij? Met deze vragen kampt vrijwel iedere crypto investeerder of handelaar. Voor mensen die op zoek zijn naar de beste crypto exchange heeft Boekhouder.nl daarom een top 5 in elkaar gezet!

🚀 Nederlandse exchange viert bullmarkt: iedereen gratis crypto naar keuze
  • Advertentie
  • Bitvavo

De beste crypto exchanges

De vraag naar cryptocurrencies blijft al een paar jaar eigenlijk alleen maar stijgen. Dat betekent dat ook steeds meer mensen een crypto exchange nodig hebben. Om die reden zijn dergelijke handelsplatformen als paddestoelen uit de grond geschoten waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet.

Boekhouder.nl is daarom op zoek gegaan naar de 5 beste crypto exchanges van dit moment in een uitgebreid onderzoek. De lijst bestaat uit Nederlandse, maar ook grote buitenlandse crypto-handelsplatformen. Daarnaast is elke exchange op de lijst voorzien van een korte review zodat je precies weet wat de voor- en nadelen van elk platform zijn.

Advertentie

De top 5 beste-exchanges

Op de vijfde plek staat de grootste exchange ter wereld, Binance. Dit platform is al jaren het meest gebruikte handelsplatform ter wereld en vandaag de dag nog altijd de exchange naar keuze voor miljoenen crypto investeerders. Echter, volgens Boekhouder.nl zijn er ondanks de populariteit van Binance betere opties.

Plek vier wordt bekleed door FTX. Deze Amerikaanse exchange biedt investeerders de mogelijkheid om in een grote hoeveelheid verschillende munten te investeren en te handelen. Echter, FTX is volgens Boekhouder.nl vooral geschikt voor ervaren crypto gebruikers.

Op plek drie staat Nexo. Hier kunnen crypto gebruikers eveneens genieten van een riant aanbod. Daarnaast zijn er verschillende mogelijkheden om een passief inkomen op te bouwen. Echter, ook dit platform is niet echt geschikt voor beginners.

De op-een-na-beste crypto exchange is volgens Boekhouder.nl Coinbase. Dit Amerikaanse platform is wereldwijd en actief en heeft zelfs een licentie bij de Nederlandse centrale bank. Daarnaast is het zowel voor beginners als gelouterde handelaren een uitstekend platform.

De beste crypto exchange is echter volgens Boekhouder.nl toch echt wel het Nederlandse Bitvavo. Dit platform komt het beste uit de test doordat het super overzichtelijk is en met name voor Nederlandse handelaren en investeerders is er eigenlijk geen betere keuze. Het enige nadeel aan Bitvavo is volgens Boekhouder.nl het feit dat de kleinere cryptomunten op Bitvavo veelal niet beschikbaar zijn.

Deel dit artikel
Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie