Home Nieuws Overheid en regulatie Enorme bitcoin (BTC) transactie waargenomen na geruchten omtrent politieonderzoek Huobi exchange

Enorme bitcoin (BTC) transactie waargenomen na geruchten omtrent politieonderzoek Huobi exchange

- Advertentie -

Er gaan geruchten rond dat de COO van cryptocurrency-exchange Huobi, Robin Zhu (Zhu Jiawei), is opgepakt. Dat meldden lokale media op 2 november. De Chinese exchange heeft inmiddels de geruchten ontkent via Twitter:

We zijn op de hoogte van geruchten binnen onze gemeenschap over de arrestatie van een Huobi-topman door lokale autoriteiten. We kunnen met vertrouwen delen dat deze geruchten onjuist zijn.

Er zijn geen leden van het managementteam van Huobi gearresteerd. We begrijpen dat de verspreiding van valse informatie kan leiden tot bezorgdheid over de veiligheid van gebruikersactiva, maar u kunt er zeker van zijn dat uw activa veilig zijn.

Ondertussen werden een aantal gigantische transacties vanuit Huobi gemaakt en naar de beurs toe. Dat meldt Whale Alert in een reeks Twitterberichten:

In totaal is meer dan $400 miljoen aan tether (USDT) overgemaakt naar Huobi. Tegelijkertijd is meer dan $500 miljoen aan bitcoin (BTC) uit de beurs verplaatst:

Volgens sommige bronnen is dit de reden geweest voor de dip in de koers van bitcoin gisteren. Ook heeft de native token van Huobi, de Huobi Token (HT), een zware klap ontvangen. De koers van HT is van $4,20 naar $3,50 gezakt, een daling van bijna 16%.

Medio oktober kwam naar buiten dat de Chinese politie een onderzoek heeft gestart naar de crypto-beurs OKEx. Klanten van OKEx kunnen momenteel nog steeds niet hun crypto van de beurs halen.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€14.581,40 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€14.615,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€14.639,30 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€14.664,00 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€14.855,10 Kopen
Laatste nieuws
Expert analyses

Bitcoin koers gaat hard! All time high voor het grijpen?

Wat is het toch een feestje om elke week verslag te mogen doen van de ongelooflijke sprongen van de bitcoin koers. Hebben we nog...