Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Fidelity en ErisX gaan samenwerken, bieden institutionele beleggers toegang tot bitcoin (BTC)

Klanten van Fidelity Digital Assets kunnen sinds kort in bitcoin (BTC) investeren via ErisX, een in de Verenigde Staten gevestigde beurs. Dankzij de uitbreiding van de samenwerking kunnen institutionele beleggers nu gemakkelijker de spotmarkt betreden. ErisX maakte het nieuws op 9 april bekend in een aankondiging.

De samenwerking is erop gericht om klanten van Fidelity Digital Assets makkelijker toegang te bieden tot de crypto-markt. Fidelity Digital Assets is onderdeel van Fidelity, een vermogensbeheerder die meer dan $8,3 biljoen aan activa onder beheer heeft.

- Advertentie -

De CEO van ErisX, Thomas Chippas zegt over de samenwerking:

Wij geloven in het crypto-ethos van toegankelijkheid voor iedereen op gelijke voorwaarden en over het gelijk maken van het speelveld voor iedereen, […] Ons beproefde en bewezen centrale limietorderboek zorgt ervoor dat de beste prijs op de markt voor iedereen beschikbaar is. We zijn heel blij met de ondersteuning van Fidelity Digital Assets voor ons transparante marktmodel.

Terrence Dempsey, Head of Product bij Fidelity Digital Assets, voegt daar aan toe:

We zijn verheugd om onze strategische relatie met ErisX te verdiepen en om onze klanten meer liquiditeit te bieden in hun digitale activahandel, […] We geloven dat het centrale beursmodel van ErisX van cruciaal belang is voor de ontwikkeling van cryptomarkten. In combinatie met hun technische aanleg, toegankelijke ordergroottes en een robuust regelgevingskader, is ErisX een aantrekkelijke oplossing om veilig toegang te krijgen tot digitale activa.

De bulls houden stand, de koers van bitcoin maakt hogere lows, maar de kracht neemt af. Het is allemaal zeer afhankelijk van de actie die we gaan zien in de $7.000 en de volgende weerstand rond de $7.600-7.800. Wat gaat onze analist David doen? Hij legt het je uit in zijn technische analyse van deze week!

Waar de koers van bitcoin (BTC) soepel naar de 50 dagen moving average (MA) van de dagelijkse chart toekwam, blijkt deze tot op heden een te grote weerstand te zijn. Zijn de bulls, die op relatief laag volume de prijs wisten op te drijven tot de $7.450, dan echt te zwak om door te zetten? Lees nu wat onze analist Michiel te vertellen heeft in zijn meest recente analyse.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.751,00 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€9.802,32 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€9.820,56 Kopen
3
SATOS
Reviewed
€9.881,84 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.881,84 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.751,00 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.802,32 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.820,56 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin Bulletin: De bijzondere geschiedenis van bitcoin als geld

Ondertussen al meer dan tien jaar geleden publiceerde Satoshi de Bitcoin white paper waarmee het verhaal van bitcoin begon. Het is misschien lastig om...