Roy van Krieken Roy van Krieken
17/04/2023 09:00 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 17/04/2023 09:00

Finst lanceert ‘Crypto Bundels’: Tijd en geld besparen met één klik

icon-walletsexchanges
Wallets en Exc…
Finst_app_mobile_hero

Het Nederlandse Finst heeft vandaag een nieuw en ronduit baanbrekend product voor gebruikers aangekondigd. Het gaat hier om de zogeheten ‘Crypto Bundels’. Dit zijn als het ware mandjes van verschillende cryptovaluta, waardoor het voor beleggers makkelijker wordt om hun portfolio te diversifiëren. De Crypto Bundels bij Finst zijn in de praktijk goed te vergelijken met ETF’s op de beurs!

Momenteel nodigt Finst men uit om het platform volledig gratis te gebruiken, je betaalt namelijk over de eerste €5.000 geen handelskosten

📈 Nederlanders op Bitvavo of Bybit slaan jackpot: 135% in 6 maanden door Nederlandse AI-trading start-up 🚀
  • Advertentie
  • Diamond Pigs

Diversificatie op maat met Crypto Bundels

Het is natuurlijk een feit dat het beleggen in cryptocurrencies niet zonder risico is. Zeker als je ook de kleinere altcoins graag in je portfolio opneemt. Doordat de kans relatief groot is dat individuele crypto projecten wellicht niet het hoofd boven water kunnen houden, is diversificatie van groot belang voor eigenlijk elke crypto belegger.

Crypto Bundels bij Finst zijn hier uitermate geschikt voor. Immers, je hoeft als Finst gebruiker nu niet op zoek naar allerlei verschillende coins, maar je kunt met een druk op de knop een Crypto Bundel kopen die door het ervaren team van Finst is samengesteld! Op den duur bespaar je met de Crypto Bundels dus tijd én geld!

Er zullen in het begin zeven verschillende Crypto Bundels beschikbaar zijn voor Finst gebruikers. Dat zijn onder meer bundels die de grootste cryptocurrencies qua marktkapitalisatie bevatten, maar denk ook aan bijvoorbeeld een ‘DeFi’ Bundel’, of een ‘Green Bundel’ dat zich focust op duurzame crypto projecten. Lees hier meer over de revolutionaire Crypto Bundels!

Maandelijks bijgewerkt voor optimale prestaties

De inhoud van de bundels wordt door Finst elke maand opnieuw heroverwegen, en zo nodig aangepast om altijd in lijn te blijven met de marktbewegingen. Mocht er bijvoorbeeld een nieuwe razendpopulaire DeFi token op de markt komen, dan zou Finst deze natuurlijk aan de ‘DeFi Bundel’ toe kunnen voegen.

Julien Vallet, mede-oprichter en CEO van Finst, had het volgende te zeggen over de nieuwe Crypto Bundels:

“Tot nu toe was er geen dienst om passief te investeren in de cryptomarkt, terwijl uit ons onderzoek bleek dat er een duidelijke vraag is naar een dergelijke oplossing. Crypto Bundels zijn niet alleen toegankelijk en kostenefficiënt, ze helpen investeerders ook om tijd te besparen. Deze unieke oplossing neemt de drempel weg voor miljoenen investeerders en wij zijn trots om het voortouw te nemen in passief investeren in crypto.”

Al met al maken de Crypto Bundels van Finst het beleggen in cryptocurrencies beduidend makkelijker. Het uitgebreid doen van onderzoek naar allerlei verschillende coins hoeft nu veel minder tijd te kosten, en je kan er van op aan dat de selectie in de Crypto Bundels is samengesteld door een team van experts.

Wil jij de nieuwe Crypto Bundels van Finst vandaag nog zelf uitproberen? Dan kun je hier gratis een account aanmaken! Gebruikers die zich nu aanmelden kunnen daarnaast nog eens €5.000 helemaal zonder kosten verhandelen!

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie