Shane Kuijpers
03/10/2022 07:00 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 03/10/2022 07:00

Ga naar het WK in Qatar met Coinmerce

icon-walletsexchanges
Wallets en Exc…
Ga naar het WK in Qatar dankzij Coinmerce

Foto: Oleksandr Osipov / Shutterstock.com

De Nederlandse crypto broker Coinmerce gaat kaarten weggeven voor het WK in Qatar! Ze verzorgen de reis, t.w.v. €4.000, voor 2 personen en met 13 overnachtingen. Bovendien krijgen de winnaars toegang tot de drie poulewedstrijden van het Nederlands elftal, evenals een extra wedstrijd als verrassing. De vluchten worden verzorgd door Qatar Airways. Interesse? Lees dan snel verder en kom erachter hoe je meedoet. De winnaar wordt op 24 oktober bekendgemaakt.

🚀 Alle Nederlanders krijgen 1.5 miljoen PEPE gratis van Nederlands platform
  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Met Coinmerce naar het WK

Benieuwd naar hoe je mee kunt doen en hoe jij met Coinmerce naar het WK kan? Dat kan op twee manieren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je tussen 3 en 24 oktober 2022 registreren. Hierna maak je direct kans op de kaarten. Bovendien maak je extra kans door Coinmerce Earn en/of Staking te activeren. Je maakt een extra kans per coin die je hiervoor activeert. Dit kan dus aardig oplopen. Mocht je naast de tickets grijpen biedt dit tegelijkertijd een troost. Met Coinmerce Earn en Staking kun je namelijk een leuk passief inkomen genereren met je cryptocurrencies.

Advertentie

Passief inkomen bij Coinmerce

Coinmerce biedt gebruikers de kans om een passief inkomen te verdienen met crypto. Ze bieden zelfs de hoogste percentages van Europa. Er zijn bij deze Nederlandse broker twee opties om op een passieve wijze beloningen te ontvangen over je cryptocurrencies. De eerste is Earn, de tweede Staking. Met Staking kun je met sommige tokens kans maken op beloningen tot 10%. Met Earn kan dit oplopen tot zelfs 15%.

Voor Coinmerce Earn zijn er op dit moment 35 digitale munten die hiervoor te activeren zijn. Bij Staking zijn dit er 12. In theorie zou je dus 47x kans kunnen maken op de WK kaarten.

De actie gaat op maandag 3 oktober om 09:00 van start gaan en deze zal tot en met 23 oktober duren. Maak een account aan, nodig vrienden uit en maak kans op deze mooie prijs.

Deel dit artikel
Shane Kuijpers

Shane is begin 2020 voor het eerst echt in contact gekomen met cryptocurrency. Waar het begon als een soort hobby is het ondertussen een dagelijkse bezigheid voor hem. Hij volgt de laatste ontwikkelingen op de voet en kijkt niet alleen met grote interesse naar Bitcoin, maar ook naar tal van altcoins. Veel uiteenlopende projecten maken dat de mogelijkheden met crypto eindeloos zijn en om die reden zal crypto ook in de toekomst onderdeel zijn in het leven van Shane. Shane is naast auteur bij Crypto Insiders ook student International Business.

Net binnen
Trending
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Bitcoin's nieuwe record is historisch signaal voor verdere stijging
Gloednieuwe crypto schiet door het dak en stijgt 1100% & trekt aandacht
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Advertentie
Advertentie