gebroeders_winklevoss_weten_hoe_goedkeuring_van_SEC_voor_etf_te_kunnen_krijgen

Gebroeders Winklevoss weten hoe goedkeuring van SEC voor ETF te kunnen krijgen

De welbekende Winklevoss-tweeling denkt vrijwel zeker goedkeuring te kunnen krijgen voor hun Bitcoin ETF-aanvraag. Gisteren werd nog bekend dat een andere ETF-aanvraag, van CBOE, werd ingetrokken vanwege de shutdown in Amerika.

De twee, die achter de cryptocurrency exchange Gemini zitten, legden hun plan uit om goedkeuring te krijgen voor hun Bitcoin ETF:

We moeten de oproep van de SEC voor meer markttoezicht op de cryptomarkt beantwoorden. We zijn begonnen dat te doen in samenwerking met de Virtual Commodity Association … en (door) de slimste technologie van NASDAQ op onze marktplaats te integreren. Dat zijn de stappen in de goede richting om toezichthouders op hun gemak te stellen en uiteindelijk een ETF-achtig product goed te keuren.

Kort samengevat hopen de gebroeders meer vertrouwen te kunnen wekken door technologie van meer traditionele beurzen te gebruiken. AXX integreerde eerder al technologie van de London Stock Exchange, waarmee het meer interesse van traditionele investeerders wist te winnen.

Advertentie

Wanneer de Winklevoss-tweeling hun ETF-aanvraag in gaan dienen is op dit moment nog onbekend. Na de terugtrekking van de VanEck ETF-aanvraag heeft alleen Bitwise nog een Bitcoin ETF-aanvraag in behandeling bij de SEC.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter.

Advertentie
Ad
Ad
Bitvavo
Reviewed
€6.692,00 Kopen
1
1
Coinmerce
Reviewed
€6.717,14 Kopen
2
2
SATOS
Reviewed
€6.740,21 Kopen
3
3
Litebit
Reviewed
€6.741,73 Kopen
4
4
Bitonic
Reviewed
€6.753,40 Kopen
5
5
Anycoin Direct
Reviewed
€6.757,39 Kopen
Laatste nieuws