Roy van Krieken Roy van Krieken
21/03/2023 14:00 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 21/03/2023 14:00

Handelsvolume bij het Nederlandse Finst verdubbeld en laat jou gratis traden

icon-walletsexchanges
Wallets en Exc…

Foto: Shutterstock/Ground Picture

In januari van dit jaar werd in Amsterdam een nieuwe crypto exchange opgericht; Finst. Het team van Finst was vanaf de eerste dag enorm ambitieus en vrijwel direct werd er groot ingezet op expansie. Dit blijkt nu zijn vruchten af te werpen, want het handelsvolume op Finst is vorige week verdubbeld. Het belooft veel goeds voor de toekomst van Finst in Nederland en in Europa. Momenteel nodigt Finst men uit om het platform volledig gratis te gebruiken, je betaalt namelijk over de eerste €5.000 geen handelskosten

🚀 Nederlandse exchange viert aankomende bullmarkt: iedereen €20,- gratis crypto
  • Advertentie
  • Bitvavo

Finst zet stappen in de goede richting

We kunnen ondertussen wel stellen dat Finst onverschrokken de strijd is aangegaan met de gevestigde spelers in de Nederlandse crypto markt. En dat deze strijd succesvol is begonnen blijkt wel uit het stijgende handelsvolume op Finst.

Volgens Julien Vallet, een van de oprichters en CEO van Finst, zagen zij vorige week een stijging van het handelsvolume van maar liefst 100%! Dit in vergelijking met het gemiddelde van de weken daarvoor:

“De stijging van de cryptowaarden van vorige week leidde tot een stijging van meer dan 100% van het handelsvolume op het Finst-platform in vergelijking met het gemiddelde van de voorgaande weken. Met een positief rendement van meer dan 60% tot nu toe in 2023 en circa 35% alleen vorige week, presteert Bitcoin aanzienlijk beter dan belangrijke activaklassen zoals aandelen.”

Onlangs had Crypto Insiders ook het voorrecht om Julien te interviewen over alles dat met Finst te maken heeft. 

5000 euro gratis verhandelen bij Finst

Uiteraard hebben, zoals Julien zelf ook zegt, de stijgende koersen een belangrijke rol gespeeld in het plotselinge stijgen van het handelsvolume. Desalniettemin vertegenwoordigt de verdubbeling van het volume ook de razendsnelle expansie van Finst. Deze expansie wordt volgens Julien mogelijk gemaakt door de unieke functies die Finst biedt aan gebruikers.

“Finst maakte het voor iedereen mogelijk om crypto te kopen en verkopen met dezelfde vergoedingen en veiligheidsnormen als professionele handelaren. Onze gebruikers besparen gemiddeld 82% op hun handelskosten, zonder toegevoegde spread of verborgen kosten, wat hen uiteindelijk helpt om een beter rendement op hun investering te behalen. Tijdelijk stellen we ook elke nieuwe klant in staat om in de cryptomarkt te stappen en hun eerste 5000€ te verhandelen zonder kosten.”

Iedereen die zich nu via deze link aanmeldt bij Finst kan maar liefst 5000 euro helemaal gratis verhandelen.

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Man wint €314 miljoen maar kan fluiten naar fortuin, loterij weigert uitbetaling
Man wint €314 miljoen in loterij maar kan fluiten naar fortuin
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Bitcoin dit jaar naar $150.000, financieel expert legt uit waarom
Bitcoin ontploft en trekt de hele cryptomarkt mee omhoog
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Advertentie
Advertentie