hoofd_institutionele_zaken_verlaat_cryptocurrency_exchange_coinbase_na_vijf_jaar

Hoofd institutionele zaken verlaat cryptocurrency exchange Coinbase na vijf jaar

0

Coinbase, een van de grootste cryptocurrency-exchanges in Amerika, heeft aangekondigd dat Adam White, hoofd van haar divisie die zich richt op institutionele investeerders en de vijfde werknemer van het bedrijf ooit, is opgestapt.

Adam White ging in 2013 bij Coinbase aan de slag, toen het bedrijf nog vanuit een eenkamerappartement werkte. Vervolgens vervulde hij beide de positie van vice president als algemeen directeur van institutionele zaken in. Hoewel White tot dusver zelf geen commentaar heeft gegeven, zegt een woordvoerder van Coinbase het volgende:

Hoewel we het zeer jammer vinden om hem te zien vertrekken, hebben we ook vertrouwen dat de groep de visie, die hij voor ogen had, kan doorzetten om de meest vertrouwde plek te zijn voor institutionele investeerders omtrent de handel in cryptocurrencies.

Adam White’s vertrek valt op een opmerkelijk moment. Coinbase zit momenteel in een onderhandeling met Tiger Global. Een deal die ervoor zou kunnen zorgen dat het bedrijf gewaardeerd wordt op zo’n $8 miljard. Volgens Mike Novogratz is dat een teken van een sterke markt en een weerlegging van de tulpenmanie vergelijking.

Coinbase kondigde gisteren aan dat zij Jonathan Keller hebben aangenomen. Kellner was voorheen CEO van Instinet en zal grotendeels het werk van White overnemen. Brian Armstrong, CEO van Coinbase, zei in een e-mail:

In de afgelopen vijf jaar heeft Adam ons geholpen onze exchange uit te bouwen tot de grootste crypto-handelsplatform in de VS, en was hij een integraal onderdeel van de groeiende wereldwijde aanwezigheid van Coinbase

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Laatste nieuws