Home Nieuws Wallets en Exchanges Indiase exchange Unocoin lanceert nieuw handelsplatform met 15 cryptocurrencies

Indiase exchange Unocoin lanceert nieuw handelsplatform met 15 cryptocurrencies

- Advertentie -

Een van de grootste cryptocurrency-exchanges in India, Unocoin, heeft de lancering van haar nieuwe handelsplatform aangekondigd, met “daarin een hele set aan tools voor de harcore traders in de industrie”. Vijftien cryptocurrencies kunnen nu worden verhandeld op de platforms.

Unocoin lanceert Unodax

De toonaangevende Indiase crypto-exchange Unocoin kondigde woensdag de officiële lancering aan van haar nieuwe handelsplatform genaamd Unodax (Unocoin Digital Asset Exchange). Het bedrijf schreef:

Vooruitgaande, verplaatst Unocoin het live order-book handelsplatform naar hun exclusieve nieuwe domein Unodax, dat over een hele reeks tools zal beschikken voor hardcore traders in de crypto-industrie.

Het bedrijf is van mening dat de migratie van het bestaande platform naar Unodax “zonder enige hapering voor Unocoin-gebruikers wordt uitgevoerd”, waarbij opgemerkt wordt dat “gebruikers hun logingegevens en transactiegeschiedenis op de sites na de lancering van Unodax zullen behouden”. Bovendien zullen de websites en apps van de twee platforms de gebruikersnaam en het wachtwoord delen, legt Unocoin uit, waarbij ze benadrukken:

Voor een gebruiker verandert er niets, behalve dat je nu verschillende websites krijgt die gericht zijn op snelheid en prestaties.

Unocoin vs Unodax: de verschillen

De webstite van de vooraanstaande exchange legt uit dat Unocoin,com nu “exclusief voor het kopen en verkopen van Bitcoin (BTC)” eraan toevoegend dat er “geen price slippage is tot 10 BTC”, de verwerking onmiddellijk is, de transactiekosten 0,7% zijn en de minimale bestelling 1000 pupee (ongeveer $15) is.

Vooruitkijkend, kan Unocoin.com worden gebruikt om uw crypto-activa op te slaan en om Bitcoin te kopen of verkopen van de begeleidende makelaarsdiensten.

Unadax.com wordt daarentegen naast BTC ook gebruikt voor het kopen of verkopen van andere crypto-assets, met een bemiddelingsprovisie van 0,04% en een licentievergoeding van 0,06%. Bovendien “zal er een Bitcoin-bonus van 0,03% zijn op al uw makerstransacties zijn”, bedoeld om diegenen die “liquiditeit in het order book brengen” te belonen.

Onlangs introduceerde Unocoin de handel van 15 cryptocurrencies die nu op Unodax gelist zijn. Ze omvatten BTC, BCH, ETH, LTC, XRP, BTG, BAT, FUN, ZRX en OMG.

Voorafgaand aan de lancering van Unodax heeft het platform een “op orders gebaseerde handelsfunctie op haar platform toegevoegd als onderdeel van een reeks updates van haar iOS- en Android-applicatie”, aanvankelijk ter ondersteuning van “zes grote crypto-assets; Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Bitcoin Gold (BTG), Litecoin (LTC), Ethereum (ETH) en Ripple (XRP), schreef de exchange destijds.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€16.225,00 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€16.249,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€16.253,20 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€16.315,50 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€16.510,50 Kopen
Laatste nieuws
Expert analyses

Bitcoin koers gaat hard! All time high voor het grijpen?

Wat is het toch een feestje om elke week verslag te mogen doen van de ongelooflijke sprongen van de bitcoin koers. Hebben we nog...