Rico Engelbarts
01/06/2018 15:53 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 01/06/2018 15:53

Indiase exchange Unocoin lanceert nieuw handelsplatform met 15 cryptocurrencies

icon-walletsexchanges
Wallets en Exc…
indiase_unocoin_lanceert_nieuwe_exchange_met_15_cryptocurrencies

Een van de grootste cryptocurrency-exchanges in India, Unocoin, heeft de lancering van haar nieuwe handelsplatform aangekondigd, met “daarin een hele set aan tools voor de harcore traders in de industrie”. Vijftien cryptocurrencies kunnen nu worden verhandeld op de platforms.
Unocoin lanceert Unodax
De toonaangevende Indiase crypto-exchange Unocoin kondigde woensdag de officiële lancering aan van haar nieuwe handelsplatform genaamd Unodax (Unocoin Digital Asset Exchange). Het bedrijf schreef:

Vooruitgaande, verplaatst Unocoin het live order-book handelsplatform naar hun exclusieve nieuwe domein Unodax, dat over een hele reeks tools zal beschikken voor hardcore traders in de crypto-industrie.

Het bedrijf is van mening dat de migratie van het bestaande platform naar Unodax “zonder enige hapering voor Unocoin-gebruikers wordt uitgevoerd”, waarbij opgemerkt wordt dat “gebruikers hun logingegevens en transactiegeschiedenis op de sites na de lancering van Unodax zullen behouden”. Bovendien zullen de websites en apps van de twee platforms de gebruikersnaam en het wachtwoord delen, legt Unocoin uit, waarbij ze benadrukken:

Voor een gebruiker verandert er niets, behalve dat je nu verschillende websites krijgt die gericht zijn op snelheid en prestaties.

Unocoin vs Unodax: de verschillen
De webstite van de vooraanstaande exchange legt uit dat Unocoin,com nu “exclusief voor het kopen en verkopen van Bitcoin (BTC)” eraan toevoegend dat er “geen price slippage is tot 10 BTC”, de verwerking onmiddellijk is, de transactiekosten 0,7% zijn en de minimale bestelling 1000 pupee (ongeveer $15) is.

Vooruitkijkend, kan Unocoin.com worden gebruikt om uw crypto-activa op te slaan en om Bitcoin te kopen of verkopen van de begeleidende makelaarsdiensten.

Unadax.com wordt daarentegen naast BTC ook gebruikt voor het kopen of verkopen van andere crypto-assets, met een bemiddelingsprovisie van 0,04% en een licentievergoeding van 0,06%. Bovendien “zal er een Bitcoin-bonus van 0,03% zijn op al uw makerstransacties zijn”, bedoeld om diegenen die “liquiditeit in het order book brengen” te belonen.
Onlangs introduceerde Unocoin de handel van 15 cryptocurrencies die nu op Unodax gelist zijn. Ze omvatten BTC, BCH, ETH, LTC, XRP, BTG, BAT, FUN, ZRX en OMG.
Voorafgaand aan de lancering van Unodax heeft het platform een “op orders gebaseerde handelsfunctie op haar platform toegevoegd als onderdeel van een reeks updates van haar iOS- en Android-applicatie”, aanvankelijk ter ondersteuning van “zes grote crypto-assets; Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Bitcoin Gold (BTG), Litecoin (LTC), Ethereum (ETH) en Ripple (XRP), schreef de exchange destijds.

Deel dit artikel
Rico Engelbarts

Head of Partnerships Rico kwam in 2013 in aanraking met Bitcoin. Een vriend van hem vertelde hem toentertijd met veel enthousiasme over het decentrale aspect van Bitcoin; een concept wat Rico’s interesse niet meteen wekte.

Net binnen
Trending
Grootste Bitcoin crash ooit komt eraan, zegt auteur Rich Dad Poor Dad
Grootste Bitcoin crash ooit komt eraan, zegt auteur Rich Dad Poor Dad
Solana memecoin stijgt als een raket door promotie van Lionel Messi
Solana memecoin stijgt als een raket door promotie van Lionel Messi
Memecoin-oprichter in tranen, crypto koers crasht 90% tijdens livestream
Bitcoin’s zware correctie: Lange termijn investeerders veranderen strategie
Toch een recessie in Amerika? De gevolgen voor Bitcoin
Toch een recessie in Amerika? De gevolgen voor Bitcoin
'Economie VS stort in, maar crypto zal daar niet van profiteren'
‘Economie VS stort in, maar crypto zal daar niet van profiteren’
Advertentie

Trending Wallets en Exchanges nieuws

'Economie VS stort in, maar crypto zal daar niet van profiteren'
‘Economie VS stort in, maar crypto zal daar niet van profiteren’
Bom afgeweken: bitcoin terugbetalingen van Mt. Gox 'kort' vertraagd
Bom afgeweken: bitcoin terugbetalingen van Mt. Gox ‘kort’ vertraagd
Bitcoin volgt patroon uit 2016 perfect, suggereert nieuwe stijging
Coinbase waarschuwt: Onrustig crypto-kwartaal op komst
Advertentie