Rico Engelbarts
01/06/2018 15:53 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 01/06/2018 15:53

Indiase exchange Unocoin lanceert nieuw handelsplatform met 15 cryptocurrencies

icon-walletsexchanges
Wallets en Exc…
indiase_unocoin_lanceert_nieuwe_exchange_met_15_cryptocurrencies

Een van de grootste cryptocurrency-exchanges in India, Unocoin, heeft de lancering van haar nieuwe handelsplatform aangekondigd, met “daarin een hele set aan tools voor de harcore traders in de industrie”. Vijftien cryptocurrencies kunnen nu worden verhandeld op de platforms.
Unocoin lanceert Unodax
De toonaangevende Indiase crypto-exchange Unocoin kondigde woensdag de officiële lancering aan van haar nieuwe handelsplatform genaamd Unodax (Unocoin Digital Asset Exchange). Het bedrijf schreef:

Vooruitgaande, verplaatst Unocoin het live order-book handelsplatform naar hun exclusieve nieuwe domein Unodax, dat over een hele reeks tools zal beschikken voor hardcore traders in de crypto-industrie.

Het bedrijf is van mening dat de migratie van het bestaande platform naar Unodax “zonder enige hapering voor Unocoin-gebruikers wordt uitgevoerd”, waarbij opgemerkt wordt dat “gebruikers hun logingegevens en transactiegeschiedenis op de sites na de lancering van Unodax zullen behouden”. Bovendien zullen de websites en apps van de twee platforms de gebruikersnaam en het wachtwoord delen, legt Unocoin uit, waarbij ze benadrukken:

Voor een gebruiker verandert er niets, behalve dat je nu verschillende websites krijgt die gericht zijn op snelheid en prestaties.

Unocoin vs Unodax: de verschillen
De webstite van de vooraanstaande exchange legt uit dat Unocoin,com nu “exclusief voor het kopen en verkopen van Bitcoin (BTC)” eraan toevoegend dat er “geen price slippage is tot 10 BTC”, de verwerking onmiddellijk is, de transactiekosten 0,7% zijn en de minimale bestelling 1000 pupee (ongeveer $15) is.

Vooruitkijkend, kan Unocoin.com worden gebruikt om uw crypto-activa op te slaan en om Bitcoin te kopen of verkopen van de begeleidende makelaarsdiensten.

Unadax.com wordt daarentegen naast BTC ook gebruikt voor het kopen of verkopen van andere crypto-assets, met een bemiddelingsprovisie van 0,04% en een licentievergoeding van 0,06%. Bovendien “zal er een Bitcoin-bonus van 0,03% zijn op al uw makerstransacties zijn”, bedoeld om diegenen die “liquiditeit in het order book brengen” te belonen.
Onlangs introduceerde Unocoin de handel van 15 cryptocurrencies die nu op Unodax gelist zijn. Ze omvatten BTC, BCH, ETH, LTC, XRP, BTG, BAT, FUN, ZRX en OMG.
Voorafgaand aan de lancering van Unodax heeft het platform een “op orders gebaseerde handelsfunctie op haar platform toegevoegd als onderdeel van een reeks updates van haar iOS- en Android-applicatie”, aanvankelijk ter ondersteuning van “zes grote crypto-assets; Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Bitcoin Gold (BTG), Litecoin (LTC), Ethereum (ETH) en Ripple (XRP), schreef de exchange destijds.

Deel dit artikel
Rico Engelbarts

Head of Partnerships Rico kwam in 2013 in aanraking met Bitcoin. Een vriend van hem vertelde hem toentertijd met veel enthousiasme over het decentrale aspect van Bitcoin; een concept wat Rico’s interesse niet meteen wekte.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie