Shane Kuijpers
02/06/2021 12:15 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 02/06/2021 12:15

Komt OnePlus met een eigen bitcoin (BTC) wallet?

icon-walletsexchanges
Wallets en Exc…
Komt OnePlus met een eigen bitcoin (BTC) wallet

De crypto markt heeft het afgelopen jaar veel ontwikkelingen doorgemaakt. Zo is de vraag naar onder andere bitcoin (BTC), ethereum (ETH) en dogecoin (DOGE) hard gestegen. Veel prijsstijgingen en af en toe wat dalingen waren hier een onderdeel van. Een andere ontwikkeling is het aantal wallets dat wordt aangeboden. Steeds meer bedrijven komen met een eigen crypto wallet en OnePlus zou wel eens de volgende in dat lijstje kunnen worden. Voor gebruikers wordt het aanschaffen, handelen en bewaren van digitale munten steeds gemakkelijker.

De Chinese smartphone-fabrikant heeft momenteel een enquête online staan. Hiermee hopen ze feedback te krijgen van hun gebruikers over blockchain-technologie. Hoewel er nog geen officieel persbericht is geweest, lijkt het er sterk op dat OnePlus achter de schermen bezig is met een wallet en andere apps. Een aankondiging zou snel kunnen volgen. Als het daadwerkelijk zover komt nemen ze het voorbeeld van Samsung over.

De enquête   

De enquête bestaat uit verschillende onderdelen. Ze beginnen met wat eenvoudige demografische vragen. Daarna zijn ze benieuwd of gebruikers in cryptocurrencies hebben geïnvesteerd en hoeveel dat dan is geweest. OnePlus wil ook weten hoe vaak men koopt of verkoopt en hoe vaak ze de prijs in de gaten houden. In een open vraag vragen ze of er ooit problemen aan het licht zijn gekomen bij de aanschaf van crypto. 

Ze zijn benieuwd welke exchange hiervoor gebruikt werd en of dit voornamelijk op een telefoon, computer of tablet gebeurt. In het daaropvolgende deel van de enquête vragen ze de gebruikers naar ervaringen wat betreft software en hardware wallets.

De vragenlijst eindigt met wat vragen omtrent NFT’s (Non-Fungible Tokens). Heeft de gebruiker er ooit een aangeschaft? Hebben ze er ooit zelf gecreëerd? Of zijn ze dit in de toekomst ooit van plan? De slotvraag gaat over de aanschaf van een tweedehands mobiele telefoon.

Nu is het dus afwachten naar de resultaten van de enquête en wat OnePlus hier echt mee gaat doen.

Deel dit artikel
Shane Kuijpers

Shane is begin 2020 voor het eerst echt in contact gekomen met cryptocurrency. Waar het begon als een soort hobby is het ondertussen een dagelijkse bezigheid voor hem. Hij volgt de laatste ontwikkelingen op de voet en kijkt niet alleen met grote interesse naar Bitcoin, maar ook naar tal van altcoins. Veel uiteenlopende projecten maken dat de mogelijkheden met crypto eindeloos zijn en om die reden zal crypto ook in de toekomst onderdeel zijn in het leven van Shane. Shane is naast auteur bij Crypto Insiders ook student International Business.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie