Shane Kuijpers
05/01/2022 18:53 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 05/01/2022 18:53

PsyOptions: project op Solana blockchain houdt een IEO op FTX

icon-walletsexchanges
Wallets en Exc…

Foto: KisharaManilka/Shutterstock

Crypto exchange FTX gaat binnenkort een initial exchange offering (IEO) houden voor PsyOptions, een project op de Solana blockchain. Benieuwd naar PsyOptions en hoe je mee kunt doen aan deze IEO? Lees dan snel verder

Om aan de IEO van PsyOptions mee te doen heb je een account op FTX nodig.

Koreaanse won stoot dollar van de troon als populairste munt in crypto
  • icon-walletsexchanges
    Wallets en Exchanges

Wat is PsyOptions?

PsyOptions is een Amerikaanse stijl optieprotocol dat gaat draaien op de blockchain van Solana. De kernwaarden die de architectuur en het protocol van PsyOptions tot stand hebben laten komen zijn naar eigen zeggen ‘flexibiliteit en combineerbaarheid.’

Een Amerikaanse optie stijl is een vorm van een optiecontract waarbij de bezitter van het contract zijn of haar aandelen kan kopen of verkopen op óf voor de afgesproken einddatum.  Ten opzichte van andere optiecontracten hebben investeerders in dit geval de vrijheid om zelf te bepalen wanneer ze verkopen. Europese optiecontracten zijn beperkt; bezitters kunnen de opties pas lichten op de afgesproken einddatum, niet ervoor. Hierdoor kan men winst mislopen.

Voor PsyOptions zijn de optiecontracten echter pas de eerste stap richting hun uiteindelijke doel. PsyOptions wil namelijk het gevoel van traditional finance (TradFi) naar de wereld van decentralized finance (DeFi) brengen. Dit gaan ze doen door een open en gedecentraliseerd platform voor financiële diensten te bouwen, wat eigendom van de community zal zijn. Het doel van PsyOptions is om niet alleen gedecentraliseerde optiehandel te bieden, maar om een platform te worden met on-chain financiële diensten voor DeFi gebruikers over de hele wereld.

Advertentie

Hoe kun je meedoen aan de PsyOptions IEO?

Om mee te doen aan de PsyOptions IEO zijn er een aantal eisen waar gebruikers aan moeten voldoen. Hieronder volgen een een aantal details en voorwaarden:

  • De verkoop begint op 18 januari om 13:00 UTC, ofwel 14:00 Nederlandse tijd
  • Om mee te doen moet je FTX account level 2 hebben van hun KYC (know-your-customer) beleid
  • Je hebt een uur om te bieden, dus van 14:00-15:00 Nederlandse tijd op 18 januari
  • Koop en stake FTX token (FTT) minimaal 24 uur voor aanvangstijd. Zonder minimaal 150 FTT gestaked te hebben kom je niet in aanmerking

Inwoners van de Verenigde Staten komen niet in aanmerking voor de PsyOptions verkoop of $PSY tokens.

Meer weten over aan de aankomende PsyOptions IEO? Lees dan hier meer over het project en een uitgebreide opsomming van alle details en voorwaarden. Updates en eventuele verdere informatie zullen ook nog op Crypto Insiders verschijnen.

Deel dit artikel
Shane Kuijpers

Shane is begin 2020 voor het eerst echt in contact gekomen met cryptocurrency. Waar het begon als een soort hobby is het ondertussen een dagelijkse bezigheid voor hem. Hij volgt de laatste ontwikkelingen op de voet en kijkt niet alleen met grote interesse naar Bitcoin, maar ook naar tal van altcoins. Veel uiteenlopende projecten maken dat de mogelijkheden met crypto eindeloos zijn en om die reden zal crypto ook in de toekomst onderdeel zijn in het leven van Shane. Shane is naast auteur bij Crypto Insiders ook student International Business.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie