‘Satoshi zal zijn 1,1 miljoen bitcoin (BTC) waarschijnlijk nooit gebruiken’

Sergio Lerner, Patoshi Pattern onderzoeker, denk dat Satoshi Nakamoto nooit zijn 1,1 miljoen BTC uit zijn bitcoin (BTC) wallet zal verplaatsen. Deze wallet is ondertussen ongeveer $11 miljard waard.

The Patoshi Pattern maakt gebruik van drie privacygerelateerde fouten in v.01, wat een oud protocol is, om blocks aan te duiden die met grote waarschijnlijkheid zijn gemined door anonieme miners. De theorie van Lerner zegt dat een individuele miner 22.000 blocks heeft gemined in het begin. Daarna geeft hij aan dat Satoshi zelf waarschijnlijk ook aan het minen was en dat er “bewijs bestaat dat de Patoshi-patronen koppelt aan Satoshi, gebaseerd op openbare informatiebronnen en de blockchain”

Lerner denkt dat, gebaseerd op trends en patronen, Satoshi nooit zijn Bitcoin zal verplaatsen.

“Aangenomen dat Satoshi Patoshi is, geloof ik, gebaseerd op de geschiedenis van Satoshi-coins, dat Satoshi zijn coins nooit zal gebruiken. Daarom denk ik dat Bitcoin niet eerlijker en altruïstischer kan zijn.”

In mei tweette het twitter account “Whale Alert” dat er een transactie was gedaan van 40 BTC vanuit een wallet die al sinds 2009 niet meer actief is. De coins zijn gemined in de eerste maand dat Bitcoin actief was.

Een analist met de naam Joseph Young zei dat hij denkt dat de groep die achter de transactie zit samenwerkte met Satoshi Nakamoto.

“Dat is slechts een maand nadat [het] eerste bitcoin-block werd mined. Er zijn niet veel mensen die dit kunnen doen, misschien naaste ontwikkelaars van Satoshi. Mijn vraag is waarom, en niet wie, voor het eerst in meer dan 10 jaar 50 BTC is verstuurt.”

Lerner gaf echter aan dat de Bitcoin niet van Satoshi zijn.

De CEO van Blockstream Adam Back, die onlangs aangaf dat hij niet Satoshi is, zegt dat hij zijn twijfels heeft op het Patoshi Pattern maar zegt dat hij het er mee eens is dat de BTC niet van Satoshi zijn.

“Mensen moeten chillen. Als Satoshi zijn coins zou verkopen, zou hij zeker zijn meest recent geminde coins, en dus de meest anonieme eerst verkopen.

Bovendien gokt dit patoshi-onderzoek vrijwel, hij heeft waarschijnlijk minder coins dan mensen denken, en je zult willekeurige vroege miners vervolgens verkeerd behandelen.”

Vergelijk de beste bitcoin aanbieders
Ad
SATOS
€26.344,50 Kopen
1
Bitvavo
€25.900,60 Kopen
2
Litebit
€26.102,90 Kopen
3
Bitcoinmeester
€26.117,70 Kopen
Meer nieuws

Amerikaan bouwt ethereum (ETH) mining installatie in achterbak BMW, maar waarom?

Een dikke BMW i8 ter waarde van ongeveer €150.000 komt de parkeerplaats oprijden. Een persoon stapt uit en zet zijn achterklep open. Je verwacht...

Ripple (XRP) had een topjaar in 2020 en tekende 15 nieuwe klanten na de SEC aanklacht, aldus CEO

Ripple werd eind vorig jaar aangeklaagd door de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC). Het bedrijf wordt beschuldigd van de illegale verkoop van $1,3...

Bitcoin en alle huidige crypto zijn niet duurzaam en zullen geen fiat vervangen, zegt president Bank of England

Andrew Bailey, president van de Bank of England (BoE), de centrale bank van het Verenigd Koninkrijk, zegt dat alle cryptocurrencies momenteel op de markt,...

Harvard en Yale universiteiten investeren al meer dan een jaar in bitcoin (BTC) volgens deze bron

Naar verluidt gebruiken een aantal van de grootste universiteiten van de VS hun zogeheten endowment funds, of donatiefondsen, al meer dan een jaar om...

Rothschild Investment Corporation koopt nog meer bitcoin (BTC) via fonds van Grayscale

Rothschild Investment Corporation, een makelaarsbedrijf uit Chicago, investeerde eind vorig jaar weer groots in bitcoin (BTC). De beursvennootschap kocht 5.954 aandelen van de Grayscale Bitcoin...

Russische ambtenaren mogen vanaf 1 april 2021 geen crypto als bitcoin of ethereum meer bezitten

De regelgeving omtrent cryptocurrencies als bitcoin (BTC) en ethereum (ETH) neemt weer een vreemde wending in Rusland. Vorige maand was nog op Crypto Insiders te...