Home Nieuws Wallets en Exchanges Tassat mag fysieke bitcoin (BTC) margin swaps gaan aanbieden van de CFTC

Tassat mag fysieke bitcoin (BTC) margin swaps gaan aanbieden van de CFTC

De Amerikaanse Commodity Futures Trading Commission (CFTC) heeft goedkeuring gegeven voor de overdracht van de swap execution facility (SEF) registratie naar Tassat. Met deze registratie wil het bedrijf onder andere fysieke bitcoin (BTC) margin swaps gaan uitgeven. Met de goedkeuring is Tassat weer een stap dichterbij het lanceren van een volledig gereguleerd cryptocurrency-derivatenplatform. Dit schrijft The Block in een onlangs verschenen artikel.

Tassat, voorheen bekend als trueDigital Holdings, is een in New York gevestigde startup. Het bedrijf is van plan “een volledig gereguleerd” cryptocurrency-derivatenplatform in de Verenigde State te lanceren met fysiek afgewikkelde bitcoin swaps en andere producten.

- Advertentie -

De CFTC heeft de overdracht goedgekeurd van de SEF-registratie van trueEX LLC naar Tassat. 4 maanden geleden werden de twee bedrijven het eens over de overdracht van de registratie. Tassat zal nu concurrentie kunnen gaan vormen voor andere platformen die dergelijke producten uitgeven zoals SeedCX en LedgerX. In een reactie aan The Block laat de CEO van Tassat, Thomas Kim, weten:

Tassat werkt al geruime tijd samen met marktpartijen om onze contracten te ontwerpen en ontwikkelen als een kernprincipe van hoe we doorgaan met het uitbrengen van nieuwe financiële producten – in samenwerking met de deelnemers die van plan zijn te handelen. Als gevolg hiervan hebben we een aantal uitvoeringsworkflows in de pijplijn waarvan we verwachten dat deze de acceptatie van onze concurrenten zullen bevorderen.

Tassat heeft nog niet bekendgemaakt wanneer het de producten zal gaan lanceren. Wel stelt het bedrijf dat het op dit moment “actief institutionele deelnemers aan het onboarden is”.

In oktober zei de voorzitter van de CFTC, Heath Tarbert, dat hij verwacht dat ether (ETH) futurescontracten in 2020 zullen verschijnen. Tarbert zei toen dat er al een aantal exchanges zijn die een aanvraag voor zo’n product willen indienden, waarmee hij mogelijk ook doelde op Tassat.

Crypto Insider David heeft weer een nieuwe wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse voor je klaar staan! Benieuwd naar zijn opinie en verwachtingen? Lees hem dan snel!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitrush
Reviewed
€-1,00 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€8.175,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.239,04 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€8.240,21 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€8.249,28 Kopen
5
SATOS
Reviewed
€8.635,65 Kopen
Laatste nieuws
Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: K.O. in aantocht voor financiële markt

Wat een tijd om in te leven. Er gebeurt op economisch vlak zo ontzettend veel dat het bijna niet bij te benen is. Waar...

Volgens onze analist Michiel is één ding zeker, Bitcoin zal de komende maanden de ware vuurproef ondergaan! Lees verder in zijn meest recente column!

Meer columns en analyses lezen? Bekijk dan zeker ook onze Crypto Talk.