Home Bitcoin en andere crypto kopen met de BLOX app; krijg nu vijf...

Bitcoin en andere crypto kopen met de BLOX app; krijg nu vijf euro kado!

Wil je zonder al te veel gedoe bitcoin (BTC) of een andere cryptocurrency kopen en deze bewaren voor de langere termijn? Dan is de Nederlandse BLOX-app misschien iets voor jou! Koop je je cryptocurrency namelijk via de app van BLOX, dan heb je geen omkijk naar zaken als beveiliging en heb je ook geen technische kennis nodig. Neem direct een kijkje op de website van BLOX of lees meer over BLOX op Crypto Insiders.

Gebruik promocode CRYPTOINSIDERS tijdens het registreren van je BLOX-account en ontvang direct €5,- cadeau! Dit bedrag kan je in de app meteen gebruiken om bijvoorbeeld bitcoin te kopen!

Wat is BLOX?

- Advertentie -

BLOX is een door BTC Direct ontwikkelde app die beschikbaar is voor zowel Apple iOS als voor Android. Met de app heeft BTC Direct voor ogen om het kopen en verkopen van cryptocurrencies zo makkelijk en toegankelijk mogelijk te maken; investeren in de populairste cryptocurrencies zonder toeters en bellen!

Gebruik je BLOX dan kan je direct met je eigen bankrekening cryptocurrencies kopen en verkopen. Je hebt hier dus geen eigen cryptocurrency wallet voor nodig. Verkoop je je cryptocurrency weer, dan krijg je netjes euro’s op je bankrekening gestort. Hou er rekening mee dat je wat veiligheid betreft afhankelijk bent van BLOX, maar dat komt dan wel gepaard met een hoop gebruiksgemak! Nog niet helemaal overtuigd? Bekijk dan ook zeker onze BLOX-review.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€8.720,64 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.057,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.134,63 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€9.140,71 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€9.175,29 Kopen
Laatste nieuws
Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: Magische grens in zicht

Wat is dat toch met die psyche van de mens? Keer op keer, als de koers van bitcoin support lijkt te vinden, stappen ze...

Volgens onze analist Michiel is één ding zeker, Bitcoin zal de komende maanden de ware vuurproef ondergaan! Lees verder in zijn meest recente column!

Meer columns en analyses lezen? Bekijk dan zeker ook onze Crypto Talk.