Kevin Schijven Kevin Schijven
29/12/2019 18:20 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 29/12/2019 18:20

Aantal dApps en gebruikers bereiken nieuwe records op TRON (TRX), Samsung kondigt ondersteuning voor drie aan

icon-altcoins
Altcoin nieuws
Aantal dApps en gebruikers bereiken nieuwe records op TRON (TRX), Samsung kondigt ondersteuning voor drie aan

Justin Sun, oprichter en CEO van TRON (TRX), meldt dat het TRON-netwerk een aantal belangrijke mijlpalen behaald heeft de afgelopen dagen.
Als eerste meldt DApp Review, een analytisch platform dat data bijhoudt van gedecentraliseerde apps (dApps), op 28 december dat het TRON-netwerk nu 24.000 dagelijkse gebruikers heeft, meer dan anderhalf keer zo veel als Ethereum (ETH) en EOS (EOS).
De populairste dApp op TRON is WINk, een gokplatform uit Curaçao dat voormalig Tronbet heette.
https://twitter.com/dapp_review/status/1210938519922913282
Op 27 december meldt DApp Review dat het totale aantal dApps op TRON 657 bereikt heeft, met negen nieuwe dApps. Tevens zag het platform 157.328 gebruikers in de afgelopen week.Cryptocurrency-exchange Poloniex nam vorige maand TRXMarket over en heeft de naam veranderd naar PoloniDEX. Op 28 december meldt Sun dat de exchange inmiddels weer een dagelijks handelsvolume van $100 miljoen bereikt heeft.


Eind oktober kondigde de Zuid-Koreaanse technologiegigant Samsung aan dat het nu TRON ondersteunt op Samsungs Blockchain Keystore. Kort na het nieuws meldde Sun dat het TRON-netwerk meer dan 4 miljoen accounts bereikt heeft.
Op 29 december heeft Samsung aangekondigd dat het drie nieuwe TRON dApps ondersteunt op onder andere de Galaxy S10 telefoonreeks. Dat zijn Tronlink, een cryptocurrency-wallet, alsmede Super Player en Blockchain Cuties, blockchain-games die gebruik maken van non-fungible tokens (NFTs).
Sun is een wat controversieel figuur geworden in de cryptocurrency-gemeenschap, ook een aantal van de bovenstaande berichten werd sceptisch ontvangen. Onlangs zei hij op Twitter dat hij $1 miljoen wil doneren aan de jonge klimaatactiviste Greta Thunberg.
Cryptocurrency-exchange Binance nam begin deze maand nog DApp Review over.
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Deel dit artikel
Kevin Schijven

Redacteur Kevin hoorde voor het eerst over Bitcoin via WikiLeaks. “Interessant!” dacht hij nog, maar het duurde toch nog een aantal jaar én vergde wat verdieping voordat de potentie van Bitcoin en de achterliggende blockchain-technologie bij hem doordrong.

Net binnen
Trending
goudkoorts-man-vindt-klomp-goud-goldrepublic
Man vindt enorme goudklomp van 4,6kg en slaat de jackpot
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
crypto-belasting-toezicht
Nederlandse crypto houders opgelet: Belastingdienst gaat strenger optreden
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
eddy-crypto-miljonair-tiener
Crypto-miljonair Eddy begon met €93 op 15-jarige leeftijd
Advertisement
Advertisement