Kevin Schijven Kevin Schijven
18/12/2019 15:45 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 18/12/2019 15:45

Justin Sun van TRON (TRX) zegt dat hij $1 miljoen gaat doneren aan klimaatactivist Greta Thunberg

Nieuws
Justin Sun van TRON (TRX) zegt dat hij $1 miljoen gaat doneren aan klimaatactivist Greta Thunberg

Justin Sun, CEO en oprichter van TRON (TRX), heeft op 18 december aangekondigd dat hij $1 miljoen zal doneren aan de inspanningen van de jonge Zweedse klimaatactivist Greta Thunberg.

Als jonge ondernemer deel ik de passie van Greta Thunberg om de wereld te veranderen. Crypto zal enorm bijdragen aan het verminderen van de koolstofvoetafdruk door gedecentraliseerde afwikkeling te implementeren. Ik wil graag $1 miljoen bijdragen aan het initiatief van Greta Thunberg.

Dat viel blijkbaar niet in de smaak bij sommige crypto-fans. Een groot aantal ervan spuwt de lelijkste dingen op Twitter zoals “het verwende nest verdient niet met crypto samen benoemd te worden” en dat is nog een van de lichtere uitspraken. Lekkere houding jongens.
Dat gezegd hebbende, gaat het hier waarschijnlijk om een publiciteitsstunt van Sun. Daar is de jonge CEO inmiddels wel bekend om. Wat is er bijvoorbeeld met dat etentje tussen hem en miljardair Warren Buffet gebeurd?
Thunberg, onlangs benoemd tot persoon van het jaar door Time magazine, was teruggekeerd naar huis na een bezoek aan de COP25 klimaattop conferentie van de Verenigde Naties (VN) in Madrid.
De top bleek achteraf een teleurstelling te zijn. Er werd nauwelijks of geen vooruitgang geboekt en landen als de Verenigde Staten, China, Australië en Brazilië lijken niet mee te willen werken. Tevens, als Thunberg zelf meldt, lijkt de media meer geïnteresseerd te zijn in de avonturen van een tiener dan in de resultaten van de klimaattop:


De cryptocurrency-markt wordt af en toe bekritiseert dat het slecht voor het milieu is vanwege het hoge stroomverbruik voor mining. Echter bleek onlangs uit een onderzoeksrapport van CoinShares dat 73% van alle bitcoin (BTC) mining op groene stroom wordt uitgevoerd:

We schatten dat hernieuwbare energiebronnen die het bitcoin-mining netwerk aandrijven goed is voor 73% van het totaal, waardoor bitcoin-mining meer op duurzame energie is gebaseerd dan bijna elke andere grootschalige industrie ter wereld.

Crypto Insider David heeft weer een nieuwe wekelijkse bitcoin (BTC) analyse online staan! Het wordt volgens David mogelijk tijd om toe te slaan!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Deel dit artikel
Kevin Schijven

Redacteur Kevin hoorde voor het eerst over Bitcoin via WikiLeaks. “Interessant!” dacht hij nog, maar het duurde toch nog een aantal jaar én vergde wat verdieping voordat de potentie van Bitcoin en de achterliggende blockchain-technologie bij hem doordrong.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie