Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Binance exchange neemt blockchain data-analyse platform DappReview over

Cryptocurrency-exchange Binance heeft het Chinese blockchain-bedrijf DappReview overgenomen. Dat blijkt uit persbericht gepubliceerd op 3 december.

- Advertentie -

DappReview is een analytisch platform dat data van bijna 4.000 gedecentraliseerde apps (dapps) bijhoudt, verspreid over 13 blockchain-netwerken waaronder Ethereum, EOS en TRON. De website houdt ook bij hoeveel gebruikers elk platform heeft.

Het is niet bekend voor welk bedrag Binance DappReview heeft overgenomen. DappReview zal voortaan Binance ondersteunen bij de ontwikkeling van nieuwe dapps terwijl DappReviews grotendeels onafhankelijk blijft en ondersteuning in marketing en bedrijfsontwikkeling van Binance ontvangt. Wei Zhou, CFO van Binance, zegt het volgende erover:

On-chain applicaties zijn nog steeds het ontbrekende stuk voor massale adoptie van blockchain. Het DappReview-team heeft zijn toewijding getoond aan dapps met een sterke uitvoering van het bouwen van een toonaangevend wereldwijd dapp-platform binnen een jaar na oprichting.

Binance en DappReview delen een gemeenschappelijk doel van het aansturen van blockchain-applicaties. Deze acquisitie betekent een belangrijke stap in het ecosysteem van dapps.

Benny Giang, oprichtend teamlid van Dapper Labs, het bedrijf dat het populaire gaming-dapp CryptoKitties heeft ontwikkelend, zegt:

DappReview is al vanaf het begin een belangrijk onderdeel van de blockchain gaming wereld. Ze hebben een belangrijke rol gespeeld bij het verbinden van de Chinese community met de Westerse. De informatie op Dapp Review waarin wordt uitgelegd hoe blockchain-games werken, is uiterst waardevol.

Ook Justin Sun, CEO en oprichter van TRON, is een fan van DappReview:

DappReview biedt ontwikkelaars uit de community van TRON de meest up-to-date inzichten in hoe hun dapps presteren tegen andere dapps op TRON en andere blockchains.

Eind oktober bleek uit gegevens van DappReview dat TRON Ethereum had ingehaald qua dapp–volume, maar EOS bleef wel de grootste op het gebied van aantal gebruikers, volume en transacties.

Binance voegde onlangs vier nieuwe handelsparen aan het platform toe voor de Rusissche roebel. Kort daarvoor zei de CSO van Binance dat de belangrijkste focus van Binance ligt op het bouwen van fiat-to-crypto bruggen. Het is nu mogelijk om met 9 verschillende fiatvaluta op Binance cryptocurrency te kopen. Changpeng Zhao, CEO van Binance, zei onlangs dat blockchain-technologie een grotere impact zal hebben dan het internet.

Was dit de dip voor bitcoin (BTC)? Technisch analist David van Ineveld heeft zojuist weer een nieuwe wekelijkse analyse online staan!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.417,08 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.302,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.335,16 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€9.355,64 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€9.375,10 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.417,08 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.302,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.335,16 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€9.355,64 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€9.375,10 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish scenario en een toevlucht in goud?

In deze bijzondere tijd is er absoluut ook een bullish scenario te bedenken voor de bitcoin koers. Waar er op dit moment maar geld...