Koop nu het goedkoopst bitcoin bij Bitvavo

Binance voegt vier handelsparen toe voor de Rusissche roebel waaronder bitcoin (BTC), ether (ETH) en XRP (XRP)

Cryptocurrency-exchange Binance heeft aangekondigd dat het vier nieuwe handelsparen met de Russische roebel (RUB) heeft gelanceerd op het platform. Dat blijkt uit een persbericht gepubliceerd op 2 december.

- Advertentie -

De vier handelsparen lanceren om 13.00 Nederlands tijd en zijn als volgt:

   • BNB/RUB
   • BTC/RUB
   • ETH/RUB
   • XRP/RUB

Klanten kunnen vanaf nu ook stortingen doen op Binance met RUB. In gerelateerd nieuws heeft ook, Huobi Russia, de Russische tak van crypto-exchange Huobi, onlangs aangekondigd dat klanten nu RUB kunnen storten op de exchange.

Daarnaast is Huobi Russia ook van plan een eigen platform te lanceren voor de notering van tokens, genaamd Huobi Russia Origin. Dat meldt crypto-nieuwssite CoinDesk op 29 november. Naar verluidt zal de exchange ook binnenkort een eigen native token hebben voor het platform.

Echter bleken verschillende bronnen onlangs gemeld te hebben dat Rusland mogelijk op het punt staat om cryptocurrencies als betaalmiddel te verbieden.

Binance kondigde een maand geleden aan dat het samenwerkt met Advcash zodat klanten onder andere euro’s en roebels kunnen storten op het platform.

De CSO van Binance, Gin Chao, zei onlangs dat de belangrijkste focus van Binance ligt op het bouwen van “fiat-to-crypto bruggen.” Het is nu mogelijk om crypto te kopen op Binance met 9 verschillende fiatvaluta:

Changpeng Zhao, CEO van Binance, zei een paar dagen geleden in een interview dat hij gelooft dat blockchain-technologie een nog veel grotere impact zal hebben dan zelfs het internet.

Was dit de dip voor bitcoin (BTC)? Technisch analist David van Ineveld heeft zojuist weer een nieuwe wekelijkse analyse online staan!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.252,70 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.071,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.093,30 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€11.117,60 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€11.157,50 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.252,70 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.071,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.093,30 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€11.117,60 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€11.157,50 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers zal flink door bulls moeten worden verdedigd!

Hoeveel nieuws is er in een paar uur te verwerken? BitMEX zit in de problemen na zware aanklachten van de Amerikaanse toezichthouder (CFTC) en...