Kevin Schijven Kevin Schijven
02/12/2019 18:20 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 02/12/2019 18:20

Binance voegt vier handelsparen toe voor de Rusissche roebel waaronder bitcoin (BTC), ether (ETH) en XRP (XRP)

icon-walletsexchanges
Wallets en Exc…
Binance voegt vier handelsparen toe voor de Rusissche roebel waaronder bitcoin (BTC), ether (ETH) en XRP (XRP)

Foto: Iryna Budanova/Shutterstock

Cryptocurrency-exchange Binance heeft aangekondigd dat het vier nieuwe handelsparen met de Russische roebel (RUB) heeft gelanceerd op het platform. Dat blijkt uit een persbericht gepubliceerd op 2 december.


De vier handelsparen lanceren om 13.00 Nederlands tijd en zijn als volgt:

      • BNB/RUB
      • BTC/RUB
      • ETH/RUB
      • XRP/RUB

Klanten kunnen vanaf nu ook stortingen doen op Binance met RUB. In gerelateerd nieuws heeft ook, Huobi Russia, de Russische tak van crypto-exchange Huobi, onlangs aangekondigd dat klanten nu RUB kunnen storten op de exchange.
Daarnaast is Huobi Russia ook van plan een eigen platform te lanceren voor de notering van tokens, genaamd Huobi Russia Origin. Dat meldt crypto-nieuwssite CoinDesk op 29 november. Naar verluidt zal de exchange ook binnenkort een eigen native token hebben voor het platform.
Echter bleken verschillende bronnen onlangs gemeld te hebben dat Rusland mogelijk op het punt staat om cryptocurrencies als betaalmiddel te verbieden.
Binance kondigde een maand geleden aan dat het samenwerkt met Advcash zodat klanten onder andere euro’s en roebels kunnen storten op het platform.
De CSO van Binance, Gin Chao, zei onlangs dat de belangrijkste focus van Binance ligt op het bouwen van “fiat-to-crypto bruggen.” Het is nu mogelijk om crypto te kopen op Binance met 9 verschillende fiatvaluta:


Changpeng Zhao, CEO van Binance, zei een paar dagen geleden in een interview dat hij gelooft dat blockchain-technologie een nog veel grotere impact zal hebben dan zelfs het internet.
Was dit de dip voor bitcoin (BTC)? Technisch analist David van Ineveld heeft zojuist weer een nieuwe wekelijkse analyse online staan!
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Deel dit artikel
Kevin Schijven

Redacteur Kevin hoorde voor het eerst over Bitcoin via WikiLeaks. “Interessant!” dacht hij nog, maar het duurde toch nog een aantal jaar én vergde wat verdieping voordat de potentie van Bitcoin en de achterliggende blockchain-technologie bij hem doordrong.

Net binnen
Trending
Man wint €314 miljoen maar kan fluiten naar fortuin, loterij weigert uitbetaling
Man wint €314 miljoen in loterij maar kan fluiten naar fortuin
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Bitcoin dit jaar naar $150.000, financieel expert legt uit waarom
Bitcoin ontploft en trekt de hele cryptomarkt mee omhoog
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Bitcoin's nieuwe record is historisch signaal voor verdere stijging
Gloednieuwe crypto schiet door het dak en stijgt 1100% & trekt aandacht
Advertentie
Advertentie