Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Exchange Binance ondersteunt kopen en verkopen van crypto met euro, breidt fiat-gateways verder uit

Onlangs heeft een van ’s werelds grootste cryptocurrency exchanges, Binance, bekendgemaakt dat gebruikers nu ook cryptocurrencies kunnen kopen met de euro op het handelsplatform. Daarnaast voegde het nog drie andere fiat-valuta toe. Dit blijkt uit een aankondiging die Binance afgelopen weekend publiceerde.

Dankzij de samenwerking met Advcash kunnen gebruikers nu euro’s, roebels, de Oekraïense hrvynia en de Kazachse tenge in hun wallet storten. Het storten van deze fiat-valuta brengt verschillende voordelen, aldus Binance:

  • Geen stortingskosten: het storten van EUR, RUB, UAH of KZT naar Binance met je Advcash Wallet is vrij van stortingskosten.
  • Snel: elk gekochte activa staat snel in je Binance-wallet.
  • Fiat Wallet: Binance-gebruikers kunnen BTC, ETH en XRP nu rechtstreeks kopen en verkopen met behulp van hun Binance-wallet.
  • Gemakkelijke toegang: gebruikers kunnen storten en opnemen met bankkaarten en ook de Advcash Wallet.
- Advertentie -

Eerder kon men nog alleen altcoins kopen op het handelsplatform met behulp van andere cryptocurrencies zoals bitcoin (BTC). In september kondigde Binance echter aan dat klanten nu ook met creditcards en bankpassen cryptocurrency kunnen kopen op het platform. Sindsdien is Binance bezig met het uitbreiden van zijn fiat-gateways om meer fiat-valuta te kunnen ondersteunen.

Onlangs publiceerde Binance een nieuwe wallet-beveiligingsoplossing. Volgens de CEO van het platform, Changpeng Zhao, is het door Binance ontwikkelde wallet-protocol “superieur ten opzichte van multi-sig.”

Binance.US, de Amerikaanse tak van Binance, noteerde vorige week de altcoin VeChain (VET). De notering zorgde op het moment dat het nieuws naar buiten kwam voor een koersstijging van bijna 10%.

Crypto Insider David heeft weer een gloednieuwe technische analyse online staan! Lees zijn wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse, dit keer met de titel “De stier komt eraan!”, nu!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.302,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.312,84 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.355,64 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.375,10 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.417,08 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.417,08 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.302,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.312,84 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€9.355,64 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€9.375,10 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish scenario en een toevlucht in goud?

In deze bijzondere tijd is er absoluut ook een bullish scenario te bedenken voor de bitcoin koers. Waar er op dit moment maar geld...