Timo Bult Timo Bult
11/11/2019 15:45 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 11/11/2019 15:45

Exchange Binance ondersteunt kopen en verkopen van crypto met euro, breidt fiat-gateways verder uit

icon-walletsexchanges
Wallets en Exc…
Economisch herstel na coronavirus komt pas in 2021, volgens directeur IMF

Foto: katjen/Shutterstock

Onlangs heeft een van ’s werelds grootste cryptocurrency exchanges, Binance, bekendgemaakt dat gebruikers nu ook cryptocurrencies kunnen kopen met de euro op het handelsplatform. Daarnaast voegde het nog drie andere fiat-valuta toe. Dit blijkt uit een aankondiging die Binance afgelopen weekend publiceerde.
Dankzij de samenwerking met Advcash kunnen gebruikers nu euro’s, roebels, de Oekraïense hrvynia en de Kazachse tenge in hun wallet storten. Het storten van deze fiat-valuta brengt verschillende voordelen, aldus Binance:

  • Geen stortingskosten: het storten van EUR, RUB, UAH of KZT naar Binance met je Advcash Wallet is vrij van stortingskosten.
  • Snel: elk gekochte activa staat snel in je Binance-wallet.
  • Fiat Wallet: Binance-gebruikers kunnen BTC, ETH en XRP nu rechtstreeks kopen en verkopen met behulp van hun Binance-wallet.
  • Gemakkelijke toegang: gebruikers kunnen storten en opnemen met bankkaarten en ook de Advcash Wallet.

Eerder kon men nog alleen altcoins kopen op het handelsplatform met behulp van andere cryptocurrencies zoals bitcoin (BTC). In september kondigde Binance echter aan dat klanten nu ook met creditcards en bankpassen cryptocurrency kunnen kopen op het platform. Sindsdien is Binance bezig met het uitbreiden van zijn fiat-gateways om meer fiat-valuta te kunnen ondersteunen.
Onlangs publiceerde Binance een nieuwe wallet-beveiligingsoplossing. Volgens de CEO van het platform, Changpeng Zhao, is het door Binance ontwikkelde wallet-protocol “superieur ten opzichte van multi-sig.”
Binance.US, de Amerikaanse tak van Binance, noteerde vorige week de altcoin VeChain (VET). De notering zorgde op het moment dat het nieuws naar buiten kwam voor een koersstijging van bijna 10%.
Crypto Insider David heeft weer een gloednieuwe technische analyse online staan! Lees zijn wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse, dit keer met de titel “De stier komt eraan!”, nu!
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Deel dit artikel
Timo Bult

Eindredacteur Timo kwam, nadat hij in de begindagen van cryptocurrency er al wat van mee meekreeg, voor het eerst echt in aanraking met de achterliggende blockchain-technologie toen hij voor een groot Fins accountancybedrijf onderzoek deed naar de toepasbaarheid van blockchain voor financiële bedrijven. Later schreef hij zijn Master’s thesis over NFT’s in games.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie