Koop nu goedkoop crypto bij Bitvavo

Klanten kunnen nu op Binance met bankpassen en creditcards cryptocurrency kopen

Klanten van Binance, een van de grootste cryptocurrency-exchanges ter wereld, kunnen nu cryptocurrency rechtstreeks kopen met bankpassen en creditcards. Dat kondigt de exchange aan op 25 september.

- Advertentie -

Binance ondersteunt nu Koinal, een Britse betalingsverwerker, waardoor het mogelijk is voor klanten om met een Visa of Mastercard of via een bankoverschrijving de volgende vijf cryptocurrencies te kopen: bitcoin (BTC), ether (ETH), litecoin (LTC), XRP (XRP) en bitcoin cash (BCH).

In de aankondiging wordt verder vermeldt dat Koinal 2,5% per transactie rekent en dat het gemiddeld zo’n 5 tot 20 minuten zal duren voordat de cryptocurrency gestort wordt op de Binance wallet. De dienst wordt aangeboden aan klanten in meer dan 175 landen.

Klanten uit het volgende rijtje landen zijn echter uitgesloten van de dienst: China, Rusland, de Verenigde Staten, Vietnam, Bolivia, Colombia, Ecuador, Algerije, Bangladesh, Indonesië, Jordanië, Kirgizië, Marokko, Nepal, Saoedi-Arabië, Iran, Pakistan, Taiwan en Cambodja.

De vrijheid om gemakkelijk fiat om te zetten in cryptocurrency is de sleutel om crypto dichterbij de mainstream te brengen. Naarmate de blockchain-industrie volwassen wordt, is er meer vraag om de twee werelden te overbruggen dan ooit tevoren.

Bij Binance willen we gebruikers de gemakkelijkste manier bieden om binnen te komen en te gedijen in de crypto sector. Op infrastructuurniveau zullen we fiat-to-crypto-gateways blijven bouwen in ons streven om de toegankelijkheid en de acceptatie van crypto te verbeteren.

Aldus Changpeng Zhao, CEO van Binance, in een blogpost erover. In dezelfde blogpost meldt Caroline Holst, hoofd van Sales bij Koinal, het volgende:

We zijn verheugd om met Binance samen te werken en extra creditcard betaalkanalen open te stellen voor de economie van digitale activa, waardoor miljoenen gebruikers van Binance gemakkelijker toegang hebben tot de cryptocurrency-markt. We kijken ernaar uit om de aanschaf van digitale activa gemakkelijker en betaalbaarder te maken voor de wereldwijde Binance-gemeenschap.

Binance heeft een groot aantal aankondigingen gemaakt de afgelopen tijd. Zo kondigde het onlangs de lancering van Binance US aan, twee futures handelsplatformen, een platform voor blockchain-ontwikkelaars, een leendienst en een stablecoin-project genaamd Venus.

Crypto Insider David heeft weer een nieuwe bitcoin (BTC) koers weekanalyse voor je klaarstaan! Benieuwd wat hij verwacht voor de lange termijn? Lees dan hier verder.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.881,20 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.917,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.935,40 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.940,20 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€11.992,40 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.881,20 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.917,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.935,40 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.940,20 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€11.992,40 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers vindt support, geen ruimte voor twijfel!

De bitcoin koers vond na afgelopen vrijdag keurig support en een test van de weerstandszone van $13.800-14.000 werd een feit. Zoals ik in de...