Kevin Schijven Kevin Schijven
26/09/2019 06:00 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 26/09/2019 06:00

Klanten kunnen nu op Binance met bankpassen en creditcards cryptocurrency kopen

icon-walletsexchanges
Wallets en Exc…
Klanten kunnen nu op Binance met bankpassen en creditcards betalen

Klanten van Binance, een van de grootste cryptocurrency-exchanges ter wereld, kunnen nu cryptocurrency rechtstreeks kopen met bankpassen en creditcards. Dat kondigt de exchange aan op 25 september.


Binance ondersteunt nu Koinal, een Britse betalingsverwerker, waardoor het mogelijk is voor klanten om met een Visa of Mastercard of via een bankoverschrijving de volgende vijf cryptocurrencies te kopen: bitcoin (BTC), ether (ETH), litecoin (LTC), XRP (XRP) en bitcoin cash (BCH).
In de aankondiging wordt verder vermeldt dat Koinal 2,5% per transactie rekent en dat het gemiddeld zo’n 5 tot 20 minuten zal duren voordat de cryptocurrency gestort wordt op de Binance wallet. De dienst wordt aangeboden aan klanten in meer dan 175 landen.
Klanten uit het volgende rijtje landen zijn echter uitgesloten van de dienst: China, Rusland, de Verenigde Staten, Vietnam, Bolivia, Colombia, Ecuador, Algerije, Bangladesh, Indonesië, Jordanië, Kirgizië, Marokko, Nepal, Saoedi-Arabië, Iran, Pakistan, Taiwan en Cambodja.

De vrijheid om gemakkelijk fiat om te zetten in cryptocurrency is de sleutel om crypto dichterbij de mainstream te brengen. Naarmate de blockchain-industrie volwassen wordt, is er meer vraag om de twee werelden te overbruggen dan ooit tevoren.

Bij Binance willen we gebruikers de gemakkelijkste manier bieden om binnen te komen en te gedijen in de crypto sector. Op infrastructuurniveau zullen we fiat-to-crypto-gateways blijven bouwen in ons streven om de toegankelijkheid en de acceptatie van crypto te verbeteren.

Aldus Changpeng Zhao, CEO van Binance, in een blogpost erover. In dezelfde blogpost meldt Caroline Holst, hoofd van Sales bij Koinal, het volgende:

We zijn verheugd om met Binance samen te werken en extra creditcard betaalkanalen open te stellen voor de economie van digitale activa, waardoor miljoenen gebruikers van Binance gemakkelijker toegang hebben tot de cryptocurrency-markt. We kijken ernaar uit om de aanschaf van digitale activa gemakkelijker en betaalbaarder te maken voor de wereldwijde Binance-gemeenschap.

Binance heeft een groot aantal aankondigingen gemaakt de afgelopen tijd. Zo kondigde het onlangs de lancering van Binance US aan, twee futures handelsplatformen, een platform voor blockchain-ontwikkelaars, een leendienst en een stablecoin-project genaamd Venus.
Crypto Insider David heeft weer een nieuwe bitcoin (BTC) koers weekanalyse voor je klaarstaan! Benieuwd wat hij verwacht voor de lange termijn? Lees dan hier verder.
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Deel dit artikel
Kevin Schijven

Redacteur Kevin hoorde voor het eerst over Bitcoin via WikiLeaks. “Interessant!” dacht hij nog, maar het duurde toch nog een aantal jaar én vergde wat verdieping voordat de potentie van Bitcoin en de achterliggende blockchain-technologie bij hem doordrong.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie