Timo Bult Timo Bult
23/09/2019 17:25 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 23/09/2019 17:25

Binance.US opent morgen zijn deuren, gaat 5 extra altcoins noteren

icon-walletsexchanges
Wallets en Exc…
Binance.US opent morgen zijn deuren, gaat 5 extra altcoins noteren

Foto: Iryna Budanova/Shutterstock

Binance.US, een dochteronderneming van cryptocurrency exchange Binance, heeft aangekondigd dat het morgen zijn deuren voor Amerikaanse traders gaat openen. Daarnaast kondigde het aan dat het nog eens vijf altcoins gaat noteren.
Binance.US is de Amerikaanse versie van Binance. De exchange kondigde in juni aan dat het Amerikaanse klanten moest gaan weren als gevolg van de strenge regelgeving in het land. Om toch aan deze regelgeving te kunnen voldoen zette het in samenwerking met BAM Trading Services een platform op dat specifiek op de Amerikaanse markt is gericht.
Vorige week konden Amerikanen zich al registreren op het platform. Daarnaast konden zij alvast stortingen in zes cryptocurrencies doen ter voorbereiding op de lancering. Klanten konden in de volgende cryptocurrencies stortingen doen: bitcoin (BTC), ethereum (ETH), XRP (XRP), bitcoin cash (BCH), litecoin (LTC) en de stablecoin USDT. Later werd bevestigd dat ook Binance Coin (BNB) genoteerd zal gaan worden op de exchange.
De zeven cryptocurrencies zullen gelijk na de lancering te verhandelen zijn. Bovendien zullen er tot en met 1 november geen handelskosten in rekening worden gebracht en kunnen klanten $15 per persoon verdienen die zich via een persoonlijke link aanmelden bij het platform. De handel op Binance.US gaat op 24 september om 9:00 EST (15:00 Nederlandse tijd) officieel van start.

Binance keert terug naar India door miljoenenboete te betalen
  • icon-walletsexchanges
    Wallets en Exchanges

5 nieuwe altcoins op Binance.US

Binance.US deed vandaag ook nog een andere aankondiging. Het zal namelijk binnenkort nog eens vijf altcoins toe gaan voegen aan het platform. Dit zijn cardano (ADA), basic attention token (BAT), ethereum classic (ETC), stellar (XLM) en 0x (ZRX).


Aanvankelijk zullen klanten de vijf bovengenoemde altcoins alleen kunnen storten. Wanneer ze ook daadwerkelijk verhandelbaar zullen zijn op Binance.US is op dit moment nog onduidelijk.
Crypto Insider David heeft weer een nieuwe bitcoin (BTC) koers weekanalyse voor je klaarstaan! Benieuwd wat hij verwacht voor de lange termijn? Lees dan hier verder.
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Deel dit artikel
Timo Bult

Eindredacteur Timo kwam, nadat hij in de begindagen van cryptocurrency er al wat van mee meekreeg, voor het eerst echt in aanraking met de achterliggende blockchain-technologie toen hij voor een groot Fins accountancybedrijf onderzoek deed naar de toepasbaarheid van blockchain voor financiële bedrijven. Later schreef hij zijn Master’s thesis over NFT’s in games.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie