Timo Bult Timo Bult
23/09/2019 17:25 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 23/09/2019 17:25

Binance.US opent morgen zijn deuren, gaat 5 extra altcoins noteren

icon-walletsexchanges
Wallets en Exc…
Binance.US opent morgen zijn deuren, gaat 5 extra altcoins noteren

Foto: Iryna Budanova/Shutterstock

Binance.US, een dochteronderneming van cryptocurrency exchange Binance, heeft aangekondigd dat het morgen zijn deuren voor Amerikaanse traders gaat openen. Daarnaast kondigde het aan dat het nog eens vijf altcoins gaat noteren.
Binance.US is de Amerikaanse versie van Binance. De exchange kondigde in juni aan dat het Amerikaanse klanten moest gaan weren als gevolg van de strenge regelgeving in het land. Om toch aan deze regelgeving te kunnen voldoen zette het in samenwerking met BAM Trading Services een platform op dat specifiek op de Amerikaanse markt is gericht.
Vorige week konden Amerikanen zich al registreren op het platform. Daarnaast konden zij alvast stortingen in zes cryptocurrencies doen ter voorbereiding op de lancering. Klanten konden in de volgende cryptocurrencies stortingen doen: bitcoin (BTC), ethereum (ETH), XRP (XRP), bitcoin cash (BCH), litecoin (LTC) en de stablecoin USDT. Later werd bevestigd dat ook Binance Coin (BNB) genoteerd zal gaan worden op de exchange.
De zeven cryptocurrencies zullen gelijk na de lancering te verhandelen zijn. Bovendien zullen er tot en met 1 november geen handelskosten in rekening worden gebracht en kunnen klanten $15 per persoon verdienen die zich via een persoonlijke link aanmelden bij het platform. De handel op Binance.US gaat op 24 september om 9:00 EST (15:00 Nederlandse tijd) officieel van start.

🚀 Nederlandse exchange viert bullmarkt: iedereen gratis crypto naar keuze
  • Advertentie
  • Bitvavo

5 nieuwe altcoins op Binance.US

Binance.US deed vandaag ook nog een andere aankondiging. Het zal namelijk binnenkort nog eens vijf altcoins toe gaan voegen aan het platform. Dit zijn cardano (ADA), basic attention token (BAT), ethereum classic (ETC), stellar (XLM) en 0x (ZRX).


Aanvankelijk zullen klanten de vijf bovengenoemde altcoins alleen kunnen storten. Wanneer ze ook daadwerkelijk verhandelbaar zullen zijn op Binance.US is op dit moment nog onduidelijk.
Crypto Insider David heeft weer een nieuwe bitcoin (BTC) koers weekanalyse voor je klaarstaan! Benieuwd wat hij verwacht voor de lange termijn? Lees dan hier verder.
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Deel dit artikel
Timo Bult

Timo is hoofdredacteur van Crypto Insiders en een gepassioneerde voorstander van de real-world toepassingen van cryptotechnologie. Zijn interesse werd gewekt tijdens zijn werk voor een groot Fins accountancybedrijf, waar hij onderzoek deed naar het toepassen van blockchain door financiële bedrijven. Ook voor zijn Master’s thesis bleef hij in de cryptohoek. Hij onderzocht hoe NFT’s in kunnen worden toegepast in games, en welke uitdagingen daar liggen. Timo gelooft dat cryptotechnologie onze economie inclusiever, eerlijker en welvarender kan maken, en dat de transparantie van deze technologie corruptie in ontwikkelingslanden kan tegengaan.

Net binnen
Trending
Crash: Waarom dalen bitcoin, ethereum en andere crypto opeens? 2 redenen
Crash: Waarom dalen bitcoin, ethereum en andere crypto opeens? 3 redenen
Cryptobeurs in de problemen, verkoop is mogelijk
Cryptobeurs in de problemen, verkoop is mogelijk
Crypto-token crasht, grootste bezitter verkoopt alles wat hij heeft
Crypto-token crasht, grootste bezitter verkoopt alles wat hij heeft
Aantal bitcoin wallets neemt in rap tempo toe, BTC op exchanges droogt op
Jouw cryptowallet is in gevaar – dit is wat je vandaag nog moet doen
Cardano staat op vooravond van
Cardano staat op vooravond van “grootste mijlpaal in crypto geschiedenis”
Advertentie

Trending Wallets en Exchanges nieuws

Cryptobeurs in de problemen, verkoop is mogelijk
Cryptobeurs in de problemen, verkoop is mogelijk
Waarom BlackRock plots tienduizenden dollars aan meme crypto bezit
Nieuwe memecoin strategie op Bitvavo: ‘Veel effectiever dan bitcoin’
Cryptobeurs gehackt, miljoenen aan ethereum gestolen
Cryptobeurs gehackt, miljoenen aan ethereum gestolen
Advertentie