Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Cryptocurrency exchange Binance weert Amerikaanse klanten van handelsplatform

Binance, de cryptocurrency exchange met het grootste handelsvolume ter wereld, heeft aangekondigd dat het vanaf 12 september gaat stoppen met het dienen van Amerikaanse klanten.

De exchange, die zo’n beetje de belichaming is van de Wilde Westen cryptocurrency-cultuur, is wellicht wilde haren aan het verliezen. Binance gaat namelijk een Amerikaanse dienst lanceren, maar gaat tot die tijd een ieder weren die in het land woont of een Amerikaans paspoort heeft. Side note, de klanten zullen wel toegang hebben tot hun wallet maar zullen niet meer kunnen handelen.

- Advertentie -

Binance, die nu opereert vanuit het hoofdkantoor op Malta, zal de samenwerking aangaan met het in San Fransisco gevestigde BAM Trading Services om het Amerikaanse platform te realiseren. Verder is er nog weinig over de samenwerking bekend. Changpeng Zhao, CEO van Binance, gaf het volgende commentaar op de samenwerking:

Binance US zal geleid worden door onze lokale partner BAM en zal de markt dienen, volledig overeenkomstig met de wetgeving.

Je raadt het al, het lijkt erop dat Binance ernaar streeft om 12 september live te zijn met de nieuwe Amerikaanse dienst. In de tussentijd zullen een hoop Amerikaanse klanten waarschijnlijk gebruik maken van een Virtual Private Network (VPN). Althans, de klanten die minder dan 2 bitcoin (BTC) per dag opnemen. Van deze klanten vergt Binance namelijk geen KYC (Know Your Customer). Klanten die echter meer dan 2 BTC per dag willen opnemen komen bedrogen uit.

Zhao geeft aan dat het de ontwikkelingen zeker het wachten waard zullen zijn:

Binance volgt met bovenstaande BitMEX en Bitfinex die eind 2017 al begonnen met het weren van Amerikaanse klanten. Huobi bracht haar Amerikaanse activiteiten onder bij HBUS, dat later werd omgevormd naar Huobi.

Heb je de wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse van Crypto Insider David gemist? Klik hier om deze alsnog te lezen!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€10.326,00 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€10.195,00 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€10.272,90 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€10.278,40 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€10.195,00 Kopen
1
Litebit
Reviewed
€10.272,90 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€10.278,40 Kopen
3
SATOS
Reviewed
€10.326,00 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: BTC en temperatuur stijgen flink door!

Niet alleen blijven de temperaturen stijgen, ook crypto stijgt flink en laat mensen weer dromen over eigen tropische eilanden. Persoonlijk blijf ik nuchter genoeg,...