Timo Bult Timo Bult
12/09/2019 09:45 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 01/11/2023 13:36

Binance.US opent registratieproces volgende week woensdag, accepteert stortingen in 6 cryptocurrencies

icon-walletsexchanges
Wallets en Exc…
Binance.US opent registratieproces volgende week woensdag, accepteert stortingen in 6 cryptocurrencies

Foto: Iryna Budanova/Shutterstock

Amerikaanse klanten van de Amerikaanse versie van cryptocurrency exchange Binance, Binance.US genaamd, kunnen zich vanaf volgende week woensdag registreren bij het handelsplatform. Daarnaast zal Binance.US stortingen in zes altcoins accepteren in de aanloop naar de officiële lancering van de exchange. Dit schrijft het bedrijf in een aankondiging op Medium.
Binance moest eerder dit jaar de deuren sluiten vanwege de strenge regelgeving in het land. Door die strenge regelgeving mogen sommige altcoins niet in de VS verhandeld worden. Binance besloot zijn deuren in het land te sluiten om een nieuw Amerikaans platform te lanceren.
In augustus kondigde het platform aan dat het 30 cryptocurrencies onderzoekt op basis van het “Digital Assessment Framework”. Op dit moment zijn er zes cryptocurrencies die in het begin zullen worden geaccepteerd. Echter zullen er mogelijk meer aan het lijstje worden toegevoegd na de volledige lancering:

Nadat de handel is gelanceerd voor deze eerste fase, zullen we de selectie van digitale activa die beschikbaar zijn voor geverifieerde gebruikers om te storten en uiteindelijk te handelen op Binance.US continu uitbreiden. De handelsbeschikbaarheid van de digitale activa die we onderzoeken, is gebaseerd op ons Digital Asset Risk Assessment Framework.

Amerikanen kunnen zich dus vanaf volgende week woensdag, 18 september, registreren. Zij zullen vervolgens stortingen kunnen doen met de volgende zes cryptocurrencies: bitcoin (BTC), ethereum (ETH), XRP (XRP), bitcoin cash (BCH), litecoin (LTC) en USDT. Nadat het registratieproces is geopend zal Binance meer details vrijgeven over wanneer klanten ook daadwerkelijk kunnen beginnen met handelen.
Binance is een steeds grotere partij aan het worden binnen de crypto-sector. Zo lanceerde het onlangs twee futures handelsplatformen als test en is het van plan een eigen stablecoin te lanceren, Venus genaamd. Bovendien heeft het een groot aantal andere platformen zoals Binance Launchpad en Binance X, een platform dat blockchain-ontwikkelaars ondersteund.
Crypto Insider David legt in zijn nieuwste bitcoin (BTC) koers weekanalyse uit dat hij de koers op dit moment bullish vindt! Wil je weten wat hij voor de lange termijn verwacht? Lees dan hier verder.
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Deel dit artikel
Timo Bult

Timo is hoofdredacteur van Crypto Insiders en een gepassioneerde voorstander van de real-world toepassingen van cryptotechnologie. Zijn interesse werd gewekt tijdens zijn werk voor een groot Fins accountancybedrijf, waar hij onderzoek deed naar het toepassen van blockchain door financiële bedrijven. Ook voor zijn Master’s thesis bleef hij in de cryptohoek. Hij onderzocht hoe NFT’s in kunnen worden toegepast in games, en welke uitdagingen daar liggen. Timo gelooft dat cryptotechnologie onze economie inclusiever, eerlijker en welvarender kan maken, en dat de transparantie van deze technologie corruptie in ontwikkelingslanden kan tegengaan.

Net binnen
Trending
Hoe $3000 in Bitcoin deze man miljonair maakte en zijn droom vervulde
Hoe $3000 in Bitcoin deze man miljonair maakte en zijn droom vervulde
'Economie VS stort in, maar crypto zal daar niet van profiteren'
‘Economie VS stort in, maar crypto zal daar niet van profiteren’
El precio del Bitcoin se dispara, pero China ensombrece los mercados
Bitcoin-verbod China wankelt, geruchtenmolen op volle toeren
Waarom Bitcoin komende dinsdag weer volatiel kan worden
Waarom Bitcoin komende dinsdag weer volatiel kan worden
Gigantische XRP prijsstijging op de loer, volgens crypto-analisten
Dit is wanneer XRP de $250 kan halen volgens analisten
Advertentie

Trending Wallets en Exchanges nieuws

'Economie VS stort in, maar crypto zal daar niet van profiteren'
‘Economie VS stort in, maar crypto zal daar niet van profiteren’
Bitcoin volgt patroon uit 2016 perfect, suggereert nieuwe stijging
Coinbase waarschuwt: Onrustig crypto-kwartaal op komst
Miljarden aan bitcoin terug op de markt, koers daalt naar $59.000
Bitcoin overleeft Mt. Gox schok: analisten verdeeld over marktimpact
Advertentie