Binance.US opent registratieproces volgende week woensdag, accepteert stortingen in 6 cryptocurrencies

Binance.US opent registratieproces volgende week woensdag, accepteert stortingen in 6 cryptocurrencies

Amerikaanse klanten van de Amerikaanse versie van cryptocurrency exchange Binance, Binance.US genaamd, kunnen zich vanaf volgende week woensdag registreren bij het handelsplatform. Daarnaast zal Binance.US stortingen in zes altcoins accepteren in de aanloop naar de officiële lancering van de exchange. Dit schrijft het bedrijf in een aankondiging op Medium.

Binance moest eerder dit jaar de deuren sluiten vanwege de strenge regelgeving in het land. Door die strenge regelgeving mogen sommige altcoins niet in de VS verhandeld worden. Binance besloot zijn deuren in het land te sluiten om een nieuw Amerikaans platform te lanceren.

In augustus kondigde het platform aan dat het 30 cryptocurrencies onderzoekt op basis van het “Digital Assessment Framework”. Op dit moment zijn er zes cryptocurrencies die in het begin zullen worden geaccepteerd. Echter zullen er mogelijk meer aan het lijstje worden toegevoegd na de volledige lancering:

Nadat de handel is gelanceerd voor deze eerste fase, zullen we de selectie van digitale activa die beschikbaar zijn voor geverifieerde gebruikers om te storten en uiteindelijk te handelen op Binance.US continu uitbreiden. De handelsbeschikbaarheid van de digitale activa die we onderzoeken, is gebaseerd op ons Digital Asset Risk Assessment Framework.

Advertentie

Amerikanen kunnen zich dus vanaf volgende week woensdag, 18 september, registreren. Zij zullen vervolgens stortingen kunnen doen met de volgende zes cryptocurrencies: bitcoin (BTC), ethereum (ETH), XRP (XRP), bitcoin cash (BCH), litecoin (LTC) en USDT. Nadat het registratieproces is geopend zal Binance meer details vrijgeven over wanneer klanten ook daadwerkelijk kunnen beginnen met handelen.

Binance is een steeds grotere partij aan het worden binnen de crypto-sector. Zo lanceerde het onlangs twee futures handelsplatformen als test en is het van plan een eigen stablecoin te lanceren, Venus genaamd. Bovendien heeft het een groot aantal andere platformen zoals Binance Launchpad en Binance X, een platform dat blockchain-ontwikkelaars ondersteund.

Crypto Insider David legt in zijn nieuwste bitcoin (BTC) koers weekanalyse uit dat hij de koers op dit moment bullish vindt! Wil je weten wat hij voor de lange termijn verwacht? Lees dan hier verder.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Ad
Ad
SATOS
Reviewed
€9.009,12 Kopen
1
1
Bitvavo
Reviewed
€8.896,00 Kopen
2
2
Coinmerce
Reviewed
€8.925,11 Kopen
3
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.959,38 Kopen
4
4
Bitonic
Reviewed
€8.964,01 Kopen
5
5
Litebit
Reviewed
€8.967,56 Kopen
Laatste nieuws