binance_geeft_lijst_met_30_cryptocurrencies_die_het_mogelijk_toevoegt_aan_amerikaans_platform

Binance geeft lijst met 30 cryptocurrencies die het mogelijk toevoegt aan Binance US

In juni kondigde een van ‘s werelds grootste cryptocurrency exchanges, Binance, aan dat het zijn deuren zal sluiten in de Verenigde Staten. Echter zal het ook een op de VS gerichte exchange gaan openen in samenwerking met BAM. Lang was onzeker welke cryptocurrencies beschikbaar zullen zijn op deze exchange. Binance geeft na twee maanden eindelijk duidelijkheid in een Medium-artikel.

Binance besloot zijn deuren in de VS te sluiten nadat het steeds lastiger bleek te worden om aan de Amerikaanse wetgeving te voldoen. Het besloot daarom een speciale exchange te openen voor Amerikanen waarop alleen cryptocurrencies te verhandelen zullen zijn die aan de wetgeving voldoen. Zo stelt het in het artikel:

Binance US streeft ernaar een betrouwbare en efficiënte marktplaats te zijn voor een rijke selectie van hoogwaardige digitale activa, zodat onze gebruikers deel kunnen uitmaken van de open en concurrerende markt die projecten ontdekt met echt nut

Lang was er onduidelijkheid welke cryptocurrencies er over zullen blijven op Binance US. Maar nu geeft de exchange iets meer duidelijkheid. In het artikel geeft Binance een lijst van 30 cryptocurrencies die het gaat beoordelen:

ADA, ATOM, BAT, BCHABC, BNB, BTC, DASH, EOS, ETC, ETH, HOT, IOTA, LINK, LOOM, LTC, MANA, NANO, NEO, PAX, REP, RVN, TUSD, USDC, USDT, VET, WAVES, XLM, XRP, ZIL, ZRX,

Advertentie

Opvallend zijn de grote namen zoals bitcoin (BTC), ethereum (ETH) en litecoin (LTC). Deze cryptocurrencies lijken dus niet vanzelfsprekend onderdeel te zijn van het nieuwe platform. Binance zal de 30 cryptocurrencies gaan beoordelen middels het “Digital Asset Risk Assessment Framework” om onder andere te kunnen bepalen of een project ook daadwerkelijk iets toevoegt of niet.

Heb je maandag de laatste wekelijkse koersanalyse van onze analist David gemist? David legt uitgebreid zijn visie op en verwachting van de koers uit. Klik hier om zijn analyse alsnog te lezen!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Advertentie
Invalid API key
Laatste nieuws