Koop nu goedkoop crypto bij Bitvavo

Nieuwe wallet-beveiligingsoplossing “superieur ten opzichte van multi-sig”, aldus Binance CEO

De CEO van cryptocurrency exchange Binance, Changpeng Zhao (CZ), maakte gisteren bekend dat Binance een open-source “Threshold Signatures Scheme” library heeft gepubliceerd. Dit protocol is volgens CZ “superieur ten opzichte van multi-sig”. Het zou wallet-providers en custodians helpen zwakke punten in hun diensten te minimaliseren.

Ik geloof dat TSS (threshold signatures scheme) het landschap zal hervormen voor wallets en custodians. Het is superieur ten opzichte van multi-sig.

- Advertentie -

De oplossing is off-chain wat betekent dat het minder middelen nodig heeft dan on-chain protocollen zoals multi-sig. Het nieuwe protocol zou kunnen voorkomen dat een gebruiker al zijn cryptocurrency verliest wanneer een hacker toegang krijgt tot een wallet. Zo legt Binance verder uit:

Met TSS kunnen gebruikers een flexibel drempelbeleid definiëren. Met TSS-technologie kunnen we alle ondertekenopdrachten vervangen door gedistribueerde berekeningen, zodat de private key niet langer een enkel punt van falen is. Elk van de drie gebruikers kan bijvoorbeeld een deel van de private key in bezit hebben en om een transactie te ondertekenen, moeten ten minste twee van de drie gebruikers deelnemen om de handtekening te maken.

Het cybersecurity-bedrijf Kudelski Security heeft de code van Binace onderzocht. Het bedrijf concludeert dat “geen van problemen die werden gevonden tijdens deze audit misbruikt kunnen worden om de beveiliging van het protocol volledig te breken of toegang tot geheime gegevens te kunnen krijgen.”

Onlangs kon op Crypto Insiders gelezen worden dat de CEO van een Zimbabwaanse exchange de private key is kwijtgeraakt waardoor hij bitcoin (BTC) van zijn klanten kwijtraakte.

De CTO van Algo Capital stapte in oktober op nadat hij hot wallet werd gehackt. Hackers wisten zo ruim $2 miljoen aan cryptocurrency van het bedrijf te stelen.

Crypto Insider David heeft weer een nieuwe wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse voor je klaar staan! Benieuwd naar zijn opinie en verwachtingen? Lees hem dan snel!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.857,00 Kopen
1
SATOS
Reviewed
€11.826,50 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€11.887,20 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.893,50 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€11.954,80 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.826,50 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.857,00 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€11.887,20 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.893,50 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€11.954,80 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers vindt support, geen ruimte voor twijfel!

De bitcoin koers vond na afgelopen vrijdag keurig support en een test van de weerstandszone van $13.800-14.000 werd een feit. Zoals ik in de...