Binance.US noteert VeChain (VET), zorgt voor koersstijging

Binance.US, de Amerikaanse tak van cryptocurrency-exchange Binance, kondigde op 6 november in een blogpost aan dat het VeChain (VET) noteert op de exchange.

Sinds gisteren kunnen klanten van Binance.US handelen op het platform met het VET/USDT handelspaar. Klanten konden een dag eerder al VET tokens op de exchange storten.

VeChain is een blockchain-platform gericht om processen in de supply chain management te verbeteren met behulp van distributed ledger technology (DLT).

Toen de handel van VeChain live ging op Binance.US schoot de koers ervan met bijna 10% omhoog. Op het moment van schrijven is VET $0.0058 waard en is het de 30 grootste cryptocurrency op de markt qua marktkapitalisatie.

Eind juni schoot de prijs omhoog naar een all-time high­ van $0.00975, kort nadat de Chinese tak van Walmart aan had gekondigd samen te gaan werken met VeChain.

Binance.US lanceerde eind september dit jaar en voegt regelmatig nieuwe tokens toe. Onlangs kondigde het platform aan Waves (WAVES), NEO (NEO) en Cosmos (ATOM) genoteerd te hebben op de exchange. Tevens kondigde het bedrijf aan dat het bankpassen en debetkaarten ondersteunt alsmede dat het een dagelijks handelsvolume van $15 miljoen bereikt heeft.

De CEO van Binance zelf, Changpeng Zhao (CZ), kondigde onlangs een nieuwe beveiligingsoplossing aan voor wallets die “superieur is ten opzichte van multi-signatures.” Kort daarvoor zei hij dat hij verwacht dat de koers van bitcoin (BTC) “binnenkort” naar $16.000 zal stijgen.

Eind september werd VeChain samen met Stellar lumens (XLM) toegevoegd aan het staking-platform van Binance.

Crypto Insider David heeft weer een nieuwe wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse voor je klaar staan! Benieuwd naar zijn opinie en verwachtingen? Lees hem dan snel!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Vergelijk de beste bitcoin aanbieders
Ad
SATOS
€27.241,10 Kopen
1
Bitvavo
€26.760,70 Kopen
2
Bitcoinmeester
€27.019,70 Kopen
3
Litebit
€27.150,10 Kopen
Meer nieuws

Ethereum (ETH) kampt nog steeds met hoge transactiekosten: TRON (TRX) krijgt voorkeur van Tether (USDT)

Het Ethereum (ETH) netwerk en daarbij de cryptocurrency ethereum zijn enorm populair. Het netwerk biedt een thuishaven voor de grootste Decentralized Finance (DeFi) projecten en de...

Bitcoin ‘bedenker’ Craig Wright eist dat websites ‘zijn’ white paper verwijderen, drama ontknoopt

Het is weer drama in de crypto-sector omtrent Craig Wright, de man die beweert dat hij Satoshi Nakamoto is, de originele bedenker van bitcoin...

Joe Biden pauzeert controversiële bitcoin (BTC) wallet wet, en meer positief nieuws uit de VS

Joe Biden, de 46ste president van de Verenigde Staten, is na zijn inauguratie gelijk aan de slag gegaan en hij heeft al enkele beslissingen...

Bitcoin (BTC) heeft zijn top bereikt en zal terugzakken naar $20.000, zegt deze miljardair

Scott Minerd, CIO van de grote internationale investeringsmaatschappij Guggenheim Partners, verwacht niet meer dat bitcoin (BTC) zijn all-time high (ATH) van $41.950 nogmaals in...

Bitcoin (BTC) ter waarde van $10 miljard belandt in de zakken van HODL’ers, wat zegt dit?

Ondanks de hoge prijzen van bitcoin (BTC) is het merendeel van investeerders nog niet van plan om te verkopen. Het beschikbare aanbod van bitcoin...

Grootste vermogensbeheerder op aarde BlackRock wil bitcoin (BTC) kopen, blijkt uit aanvraag

Bitcoin (BTC) belandt mogelijk binnenkort in de zakken van 's werelds grootste vermogensbeheerder; BlackRock! Dit blijkt uit een recent document dat het bedrijf indiende...