Bitcoin kopen? Eerste €1.000 zonder commissie Bitvavo

Binance.US noteert VeChain (VET), zorgt voor koersstijging

Binance.US, de Amerikaanse tak van cryptocurrency-exchange Binance, kondigde op 6 november in een blogpost aan dat het VeChain (VET) noteert op de exchange.

Sinds gisteren kunnen klanten van Binance.US handelen op het platform met het VET/USDT handelspaar. Klanten konden een dag eerder al VET tokens op de exchange storten.

- Advertentie -

VeChain is een blockchain-platform gericht om processen in de supply chain management te verbeteren met behulp van distributed ledger technology (DLT).

Toen de handel van VeChain live ging op Binance.US schoot de koers ervan met bijna 10% omhoog. Op het moment van schrijven is VET $0.0058 waard en is het de 30 grootste cryptocurrency op de markt qua marktkapitalisatie.

Eind juni schoot de prijs omhoog naar een all-time high­ van $0.00975, kort nadat de Chinese tak van Walmart aan had gekondigd samen te gaan werken met VeChain.

Binance.US lanceerde eind september dit jaar en voegt regelmatig nieuwe tokens toe. Onlangs kondigde het platform aan Waves (WAVES), NEO (NEO) en Cosmos (ATOM) genoteerd te hebben op de exchange. Tevens kondigde het bedrijf aan dat het bankpassen en debetkaarten ondersteunt alsmede dat het een dagelijks handelsvolume van $15 miljoen bereikt heeft.

De CEO van Binance zelf, Changpeng Zhao (CZ), kondigde onlangs een nieuwe beveiligingsoplossing aan voor wallets die “superieur is ten opzichte van multi-signatures.” Kort daarvoor zei hij dat hij verwacht dat de koers van bitcoin (BTC) “binnenkort” naar $16.000 zal stijgen.

Eind september werd VeChain samen met Stellar lumens (XLM) toegevoegd aan het staking-platform van Binance.

Crypto Insider David heeft weer een nieuwe wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse voor je klaar staan! Benieuwd naar zijn opinie en verwachtingen? Lees hem dan snel!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€8.256,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.321,36 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€8.321,41 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€8.323,87 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€8.364,78 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: De makkelijkste route

Krijgen we dan echt de makkelijkste route voorgeschoteld? Zal bitcoins uptrend zo eenvoudig gestopt worden? Het leek/lijkt te mooi om waar te zijn. De...

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: De makkelijkste route

0
Krijgen we dan echt de makkelijkste route voorgeschoteld? Zal bitcoins uptrend zo eenvoudig gestopt worden? Het leek/lijkt te mooi om waar te zijn. De koers van bitcoin komt al een week niet meer door die weerstand van de $9.300 heen. Waar we onophoudelijk fake-outs hadden omhoog en omlaag, gaan...