Home Nieuws Bitcoin nieuws Binance CEO Changpeng Zhao: Bitcoin (BTC) "binnenkort" naar $16.000

Binance CEO Changpeng Zhao: Bitcoin (BTC) “binnenkort” naar $16.000

Changpeng Zhao (CZ), CEO van cryptocurrency-exchange Binance, zegt dat de koers van bitcoin (BTC) “binnenkort” naar $16.000 zal stijgen.

Een lijstje van prijsvoorspellingen van een anoniem persoon ging de afgelopen tijd rond in de cryptocurrency gemeenschap waarin voorspeld werd dat bitcoin $16.000 zou bereiken in oktober:

- Advertentie -

Dat bleek dus uiteindelijk niet te kloppen. Het is ook niet duidelijk wanneer deze voorspelling gemaakt werd. In antwoord hierop meldt CZ op Twitter dat het gemakkelijk is om prijsvoorspellingen te doen, maar dat hij $16.000 alsnog binnenkort verwacht:

Ik moet lachen, prijsvoorspellingen zijn makkelijk te maken. Het is alleen moeilijk om correct te zijn over de timing. We zullen binnenkort $16.000 zien. 1,4 miljard mensen werken eraan terwijl we spreken.

Toch zijn de voorspellingen van de anonieme persoon zelfs wat aan de milde kant als men ze vergelijkt met anderen in de markt.

Zo voorspelde bitcoin-bull Tim Draper in september dat bitcoin $250.000 waard zal zijn tegen 2020. Plan B, bekend van het stock-to-flow model, voorspelde onlangs $100.000 eind 2021. Peter Brand, een veteraan van technische analyses, zei eind september dat $50.000 volgend jaar al mogelijk is. En miljardair John McAfee had het een paar weken geleden zelfs over $2 miljoen eind 2020.

Het mag duidelijk zijn dat dergelijke prijsvoorspellingen meestal met een korrel zout genomen moeten worden. Ook Changpeng Zhao schrijft wel eens kant en klare onzin op Twitter, dat bleek in augustus nog het geval te zijn.

Binance.US maakte onlangs meerdere grote aankondigingen waaronder de ondersteuning van betaalpassen, de toevoeging van nieuwe tokens en het bereiken van een dagelijks handelsvolume van $15 miljoen.

Crypto Insider David heeft gisteren zijn nieuwe wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse gepubliceerd! Benieuwd naar zijn opinie en verwachtingen? Lees hem dan snel!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitrush
Reviewed
€-1,00 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€8.172,00 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€8.238,42 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.239,04 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€8.249,28 Kopen
5
SATOS
Reviewed
€8.635,65 Kopen
Laatste nieuws
Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: K.O. in aantocht voor financiële markt

Wat een tijd om in te leven. Er gebeurt op economisch vlak zo ontzettend veel dat het bijna niet bij te benen is. Waar...

Volgens onze analist Michiel is één ding zeker, Bitcoin zal de komende maanden de ware vuurproef ondergaan! Lees verder in zijn meest recente column!

Meer columns en analyses lezen? Bekijk dan zeker ook onze Crypto Talk.