Home Nieuws Bitcoin nieuws Tim Draper: Voorspelling bitcoin (BTC) naar $250.000 staat nog steeds

Tim Draper: Voorspelling bitcoin (BTC) naar $250.000 staat nog steeds

In een recent interview met BlockTV heeft de eeuwige bitcoin (BTC) bull Tim Draper onderstreept dat hij nog steeds achter zijn voorspelling blijft staan. Eerder dit jaar voorspelde Draper dat bitcoin tegen 2022 meer dan $250.000 waard zal zijn. In het interview met BlockTV noemt hij deze voorspelling echter conservatief.

Draper is een bekend investeerder en kocht onder andere 30.000 BTC op een veiling van de Amerikaanse overheid in 2014. Op deze bitcoins werd eerder beslag gelegd door de Amerikaanse autoriteiten aangezien ze in het bezit waren van criminelen die de bitcoins gebruikten als betaalmiddel op Silk Road, een zwarte markt op het dark web.

- Advertentie -

Gezien de enorme hoeveelheid bitcoins die Draper in zijn bezit heeft is het niet zo gek dat hij bullish is over de toekomst van BTC. Tijdens het onlangs verschenen interview onderstreepte hij nogmaals dat hij nog steeds achter zijn prijsvoorspelling staat:

$250.000 betekent dat bitcoin dan een marktaandeel van ongeveer 5% zou hebben in de valutawereld en ik denk dat dat de kracht van bitcoin nog steeds zou onderschatten.

Volgens Draper zullen mensen op een zeker moment bitcoin boven traditionele fiat-valuta verkiezen aangezien fiat-valuta te maken hebben met inflatie terwijl bitcoin juist meer waard wordt. Dit zou zeker het geval zijn in landen waar “mensen hun overheid niet vertrouwen”.

telegram_banner

In het interview gaf Draper aan dat iemand hem vroeg wat hij denkt dat bitcoin waard zal zijn over 20 jaar. Daarop antwoordde hij:

Over 20 jaar vergelijkt niemand iets meer met de dollar, niemand zal de dollar meer gebruiken.

Prijsvoorspellingen voor bitcoin duiken vaker op in de media. Zo voorspelde de CEO van BitMEX begin dit jaar dat bitcoin de $10.000 aan zou gaan tikken, wat inderdaad is gebeurd. Dan zijn er nog exorbitantere voorspellingen. Zo noemt de bekende miljardair John Mcafee “het wiskundig onmogelijk dat bitcoin niet naar de $1 miljoen stijgt”.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€8.575,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.645,09 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€8.646,12 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€8.660,11 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€8.720,64 Kopen
Laatste nieuws
Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: Magische grens in zicht

Wat is dat toch met die psyche van de mens? Keer op keer, als de koers van bitcoin support lijkt te vinden, stappen ze...

Volgens onze analist Michiel is één ding zeker, Bitcoin zal de komende maanden de ware vuurproef ondergaan! Lees verder in zijn meest recente column!

Meer columns en analyses lezen? Bekijk dan zeker ook onze Crypto Talk.