Kevin Schijven Kevin Schijven
03/11/2019 15:45 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 10/11/2023 11:24

Binance.US kondigt ondersteuning bankpassen aan, bereikt dagelijks handelsvolume van $15 miljoen

icon-walletsexchanges
Wallets en Exc…
Binance.US kondigt ondersteuning bankpassen aan, bereikt dagelijks handelsvolume van $15 miljoen

Foto: Iryna Budanova/Shutterstock

Binance.US, de Amerikaanse tak van cryptocurrency-exchange Binance, heeft een aantal grote aankondigen gemaakt de afgelopen dagen:


Klanten van Binance.US kunnen vanaf 1 november hun bankpas of debetkaart gebruiken om cryptocurrency te kopen. Dat kondigt het bedrijf aan in een blogpost:


Daarnaast kondigt Binance.US in de blogpost aan dat de exchange een dagelijkse handelsvolume van $15 miljoen bereikt heeft in de eerste maand sinds de lancering van het platform. Binance.US lanceerde op 24 september dit jaar.
De exchange lanceerde met de notatie van zeven cryptocurrencies. Dat aantal is inmiddels tot 24 tokens en 40 handelsparen gestegen. Op 29 oktober heeft Binance.US Waves (WAVES) toegevoegd en op 31 oktober zijn ook NEO (NEO) en Cosmos (ATOM) toegevoegd aan het platform.
Vanaf 31 oktober krijgen klanten van Binance.US 25% korting op het handelstarief als zij de Binance Coin (BNB) gebruiken om deze fees te betalen. De kosten worden automatisch met deze korting van klantenaccounts afgeschreven als zij BNB bezitten.
Twee weken geleden kondigde Binance.US aan dat stortingen verzekerd zijn door de Federal Deposit Insurance Corporation (FDIC). Binance.US is toegankelijk voor bewoners van 27 staten in de Verenigde Staten en kondigde begin vorige maand aan dat het platform ook beschikbaar is voor Puerto Ricanen.
Catherine Coley, CEO van Binance.US, zegt het volgende erover:

Dit is pas het begin. We willen dat onze marktplaats eruit springt als een gemakkelijk toegankelijk, educatief platform voor iedereen die wil deelnemen aan deze wereldwijde beweging.

In oktober kondigde Binance aan dat het 2 miljoen BNB tokens had vernietigd als onderdeel van de driemaandelijkse coin burn. Tevens werd er een BNB exchange-traded product (ETP) gelanceerd op de Zwitserse beurs SIX.
Crypto Insider David heeft een paar uurtjes geleden zijn nieuwe wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse gepubliceerd! Benieuwd naar zijn opinie en verwachtingen? Lees hem dan snel!
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Deel dit artikel
Kevin Schijven

Redacteur Kevin hoorde voor het eerst over Bitcoin via WikiLeaks. “Interessant!” dacht hij nog, maar het duurde toch nog een aantal jaar én vergde wat verdieping voordat de potentie van Bitcoin en de achterliggende blockchain-technologie bij hem doordrong.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie