Binance.US kondigt ondersteuning bankpassen aan, bereikt dagelijks handelsvolume van $15 miljoen

Binance.US, de Amerikaanse tak van cryptocurrency-exchange Binance, heeft een aantal grote aankondigen gemaakt de afgelopen dagen:

Klanten van Binance.US kunnen vanaf 1 november hun bankpas of debetkaart gebruiken om cryptocurrency te kopen. Dat kondigt het bedrijf aan in een blogpost:

Daarnaast kondigt Binance.US in de blogpost aan dat de exchange een dagelijkse handelsvolume van $15 miljoen bereikt heeft in de eerste maand sinds de lancering van het platform. Binance.US lanceerde op 24 september dit jaar.

De exchange lanceerde met de notatie van zeven cryptocurrencies. Dat aantal is inmiddels tot 24 tokens en 40 handelsparen gestegen. Op 29 oktober heeft Binance.US Waves (WAVES) toegevoegd en op 31 oktober zijn ook NEO (NEO) en Cosmos (ATOM) toegevoegd aan het platform.

Vanaf 31 oktober krijgen klanten van Binance.US 25% korting op het handelstarief als zij de Binance Coin (BNB) gebruiken om deze fees te betalen. De kosten worden automatisch met deze korting van klantenaccounts afgeschreven als zij BNB bezitten.

Twee weken geleden kondigde Binance.US aan dat stortingen verzekerd zijn door de Federal Deposit Insurance Corporation (FDIC). Binance.US is toegankelijk voor bewoners van 27 staten in de Verenigde Staten en kondigde begin vorige maand aan dat het platform ook beschikbaar is voor Puerto Ricanen.

Catherine Coley, CEO van Binance.US, zegt het volgende erover:

Dit is pas het begin. We willen dat onze marktplaats eruit springt als een gemakkelijk toegankelijk, educatief platform voor iedereen die wil deelnemen aan deze wereldwijde beweging.

In oktober kondigde Binance aan dat het 2 miljoen BNB tokens had vernietigd als onderdeel van de driemaandelijkse coin burn. Tevens werd er een BNB exchange-traded product (ETP) gelanceerd op de Zwitserse beurs SIX.

Crypto Insider David heeft een paar uurtjes geleden zijn nieuwe wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse gepubliceerd! Benieuwd naar zijn opinie en verwachtingen? Lees hem dan snel!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Vergelijk de beste bitcoin aanbieders
Ad
Bitvavo
€25.063,50 Kopen
1
Litebit
€25.285,50 Kopen
2
Bitcoinmeester
€25.312,80 Kopen
3
SATOS
€25.505,40 Kopen
Meer nieuws

Rothschild Investment Corporation koopt nog meer bitcoin (BTC) via fonds van Grayscale

Rothschild Investment Corporation, een makelaarsbedrijf uit Chicago, investeerde eind vorig jaar weer groots in bitcoin (BTC). De beursvennootschap kocht 5.954 aandelen van de Grayscale Bitcoin...

Russische ambtenaren mogen vanaf 1 april 2021 geen crypto als bitcoin of ethereum meer bezitten

De regelgeving omtrent cryptocurrencies als bitcoin (BTC) en ethereum (ETH) neemt weer een vreemde wending in Rusland. Vorige maand was nog op Crypto Insiders te...

Meerderheid van de cardano (ADA) wallets staket al zijn ADA, netwerk toont gezonde signalen

Een meerderheid van alle Cardano (ADA) wallets heeft al zijn ADA vastgezet om te staken, dat blijkt uit recente data gepubliceerd op Twitter. Uit die...

Bitcoin (BTC) uitbraak boven $34.000 krijgt rood vervolg, altcoins dalen mee

Gisteren was te zien dat de bitcoin (BTC) bulls een poging deden om de $34.000 te breken. Deze poging mislukte uiteindelijk waarmee bitcoin weer een flink...

Proeven met China’s digitale yuan (CBDC) worden uitgebreid, miljoenen worden weggegeven onder bewoners

China is al volop bezig met testen van zijn digitale nationale valuta. Deze digitale yuan, of renminbi, is een zogeheten central bank digital currency...

Beursgenoteerd bedrijf Marathon Patent Group koopt $150 miljoen aan bitcoin (BTC)

Nog een beursgenoteerd bedrijf besluit om met zijn reserves groots in bitcoin (BTC) te investeren. Deze keer is het Marathon Patent Group, een cryptocurrency-mining...