Bitcoin kopen? Eerste €1.000 zonder commissie Bitvavo
Home Nieuws Wallets en Exchanges Binance.US kondigt ondersteuning bankpassen aan, bereikt dagelijks handelsvolume van $15 miljoen

Binance.US kondigt ondersteuning bankpassen aan, bereikt dagelijks handelsvolume van $15 miljoen

Binance.US, de Amerikaanse tak van cryptocurrency-exchange Binance, heeft een aantal grote aankondigen gemaakt de afgelopen dagen:

- Advertentie -

Klanten van Binance.US kunnen vanaf 1 november hun bankpas of debetkaart gebruiken om cryptocurrency te kopen. Dat kondigt het bedrijf aan in een blogpost:

Daarnaast kondigt Binance.US in de blogpost aan dat de exchange een dagelijkse handelsvolume van $15 miljoen bereikt heeft in de eerste maand sinds de lancering van het platform. Binance.US lanceerde op 24 september dit jaar.

De exchange lanceerde met de notatie van zeven cryptocurrencies. Dat aantal is inmiddels tot 24 tokens en 40 handelsparen gestegen. Op 29 oktober heeft Binance.US Waves (WAVES) toegevoegd en op 31 oktober zijn ook NEO (NEO) en Cosmos (ATOM) toegevoegd aan het platform.

Vanaf 31 oktober krijgen klanten van Binance.US 25% korting op het handelstarief als zij de Binance Coin (BNB) gebruiken om deze fees te betalen. De kosten worden automatisch met deze korting van klantenaccounts afgeschreven als zij BNB bezitten.

Twee weken geleden kondigde Binance.US aan dat stortingen verzekerd zijn door de Federal Deposit Insurance Corporation (FDIC). Binance.US is toegankelijk voor bewoners van 27 staten in de Verenigde Staten en kondigde begin vorige maand aan dat het platform ook beschikbaar is voor Puerto Ricanen.

Catherine Coley, CEO van Binance.US, zegt het volgende erover:

Dit is pas het begin. We willen dat onze marktplaats eruit springt als een gemakkelijk toegankelijk, educatief platform voor iedereen die wil deelnemen aan deze wereldwijde beweging.

In oktober kondigde Binance aan dat het 2 miljoen BNB tokens had vernietigd als onderdeel van de driemaandelijkse coin burn. Tevens werd er een BNB exchange-traded product (ETP) gelanceerd op de Zwitserse beurs SIX.

Crypto Insider David heeft een paar uurtjes geleden zijn nieuwe wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse gepubliceerd! Benieuwd naar zijn opinie en verwachtingen? Lees hem dan snel!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€8.144,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.202,10 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€8.210,49 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€8.215,53 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€8.244,37 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: De makkelijkste route

Krijgen we dan echt de makkelijkste route voorgeschoteld? Zal bitcoins uptrend zo eenvoudig gestopt worden? Het leek/lijkt te mooi om waar te zijn. De...

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: De makkelijkste route

0
Krijgen we dan echt de makkelijkste route voorgeschoteld? Zal bitcoins uptrend zo eenvoudig gestopt worden? Het leek/lijkt te mooi om waar te zijn. De koers van bitcoin komt al een week niet meer door die weerstand van de $9.300 heen. Waar we onophoudelijk fake-outs hadden omhoog en omlaag, gaan...