Koop nu het goedkoopst bitcoin bij Bitvavo

Binance lanceert Binance Coin (BNB) exchange-traded product (ETP) op Zwitserse beurs SIX

Binance, een van de grootste cryptocurrency-exchanges ter wereld, heeft een exchange-traded product (ETP) voor de Binance Coin (BNB) uitgebracht op de Zwitserse beurs SIX. Dat blijkt uit een blogpost gepubliceerd op 15 oktober.

- Advertentie -

Het nieuwe product is ontstaan uit een samenwerking met Amun AG, een Zwitsers fintech-bedrijf dat al vaker dergelijke ETP’s heeft gelanceerd op SIX. Twee weken geleden lanceerde Amun samen met Bitcoin Suisse een ETP voor bitcoin (BTC) en ether (ETH).

Het is voor het eerst dat BNB verkrijgbaar is als onderdeel van een fysiek ondersteund product. De BNB ETP (ABNB) moet ervoor zorgen dat BNB-tokens niet alleen toegankelijk zijn voor cryptocurrency enthousiastelingen maar ook voor de meer traditionele investeerders. Changpeng Zhao (CZ), CEO van Binance, zegt het volgende erover:

Ons partnerschap met Amun in de lancering van de BNB ETP biedt beleggers een nieuwe en gereguleerde activaklasse met een unieke dimensie aan utility tokens, waardoor ze toegankelijker en betrouwbaarder worden via een traditionele financiële infrastructuur.

Hany Rashwan, CEO van Amun, laat tevens weten verheugd te zijn over de samenwerking:

We zijn zo enthousiast om samen te werken met ’s werelds grootste cryptocurrency-exchange om hun native token toegankelijk te maken voor institutionele en particuliere beleggers in het veiligste, meest kosteneffectieve en gereguleerde Zwitserse op de beurs verhandelde product.

Naar verluidt zal de ETP ondersteund worden door $20 miljoen aan Binance Coins. De koers van BNB steeg na het nieuws naar een waarde van $19 en was op het moment van schrijven de grootste stijger van de top 10 cryptocurrencies.

Twee weken geleden lanceerde Binance een nieuwe token die 1:1 gekoppeld is aan XRP (XRP). Vorige week voegde Binance.US chainlink (LINK) en ravencoin (RVN) toe aan de Amerikaanse exchange.

Crypto Insider David heeft weer een gloednieuwe column voor je klaarstaan. Lees zijn nieuwste uitgebreide bitcoin (BTC) koers weekanalyse hier!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.084,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.102,90 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€11.131,50 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.171,50 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€11.266,20 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.084,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.102,90 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€11.131,50 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.171,50 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€11.266,20 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers zal flink door bulls moeten worden verdedigd!

Hoeveel nieuws is er in een paar uur te verwerken? BitMEX zit in de problemen na zware aanklachten van de Amerikaanse toezichthouder (CFTC) en...