Koop nu het goedkoopst bitcoin bij Bitvavo

Cryptocurrency exchange Binance lanceert token gekoppeld aan XRP

Binance, een van de grootste cryptocurrency-exchanges ter wereld, gaat een nieuwe token op zijn gedecentraliseerde DEX exchange uitbrengen die 1:1 gekoppeld is aan XRP (XRP).

Changpeng Zhao (CZ), CEO van Binance, kondigde het nieuws 3 oktober op Twitter aan:

- Advertentie -

CZ meldt dat het nieuws oorspronkelijk op een later datum aangekondigd zou worden, maar door de transparante aard van blockchain-technologie was het al uitgelekt.

De XRP BEP2 token zal dus 1:1 gekoppeld worden aan XRP wat betekent dat de asset 100% gedekt zal zijn met echte XRP op de Binance Chain. CZ zegt dat het gemakkelijk zal zijn om te verifiëren:

Verder legt CZ uit dat er geen handelsparen voor native XRP tokens zijn op gedecentraliseerde exchanges, maar op deze manier binnenkort dus wel:

Een aantal XRP-fans maken zich zorgen om de nieuwe token uit vrees dat dit kan leiden dat er nog meer XRP op de markt gedumpt zal worden wat de prijs nog verder omlaag zal brengen. Binance lanceerde in juni de BTC BEP2 token die gekoppeld is aan bitcoin (BTC).

Eerder deze week kondigde BitPay aan dat de betalingsverwerker XRP zal accepteren als betaalmiddel later dit jaar.

Binance heeft een groot aantal aankondigingen gedaan de afgelopen tijd. Dat zijn onder andere een staking platformde lancering van Binance UStwee futures handelsplatformeneen platform voor blockchain-ontwikkelaarseen leendienst en een stablecoin-project genaamd Venus. Tevens is het nu mogelijk om met bankpassen en creditcards direct cryptocurrencies op de exchange te kopen.

Crypto Insider David heeft weer een nieuwe bitcoin (BTC) koers weekanalyse voor je klaar staan. Wil je weten wat hij verwacht van de lange termijn? lees dan hier verder!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.258,20 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.075,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.098,70 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€11.120,90 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€11.164,70 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.258,20 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.075,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.098,70 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€11.120,90 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€11.164,70 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers zal flink door bulls moeten worden verdedigd!

Hoeveel nieuws is er in een paar uur te verwerken? BitMEX zit in de problemen na zware aanklachten van de Amerikaanse toezichthouder (CFTC) en...