Binance lanceert nieuw staking platform voor onder andere stellar (XLM) en VeChain (VET)

Binance lanceert nieuw staking platform voor onder andere stellar (XLM) en VeChain (VET)

Binance, een van de grootste cryptocurrency-exchanges ter wereld, heeft een nieuw staking platform gelanceerd. Dat blijkt uit een aankondiging gepubliceerd op 26 september.

Klanten op Binance kunnen nu beloningen verdienen door bepaalde Proof-of-Stake cryptocurrencies voor een langere tijd te bewaren in een Binance wallet wat enigszins vergelijkbaar is met het verdienen van rente over een bankrekening.

Advertentie

Klanten hoeven hiervoor niet hun eigen Proof-of-Stake node op te zetten en er is geen minimum vastgesteld aan de hoeveelheid of tijdsduur voor het vasthouden van deze cryptocurrency:

Met staking kunnen Binance-gebruikers hun geld laten groeien door maandelijkse beloningen en uitkeringen te ontvangen door eenvoudig geld op Binance te storten en vast te houden. Gebruikers verdienen inzetbeloningen zonder nodes in te stellen, zorgen te maken over minimale inzetbedragen, tijdsduur of andere technische vereisten.

Aldus de aankondiging. Het nieuwe platform ondersteunt de volgende Proof-of-Stake cryptocurrencies: NEO (NEO), Ontology (ONT), VeChain (VET), Stellar (XLM), Komodo (KMD), Algorand (ALGO), Qtum (QTUM), en Stratis (STRAT).

Binance is van plan vanaf 1 oktober een nieuwe methode in te voeren voor het berekenen van de beloningen door meerdere snapshots van klantensaldi per dag te maken. Dat zou volgens de exchange naar een eerlijkere verdeling van de beloningen moeten leiden.

Changpeng Zhao (CZ), CEO van Binance, zegt op Twitter dat klanten hiervoor niks extra hoeven te doen, met het bewaren van de ondersteunde cryptocurrencies doet men automatisch mee:

Tezos (XTZ) is opvallend afwezig van het rijtje ondersteunde cryptocurrencies, maar wordt waarschijnlijk nog op een later datum toegevoegd:

Binance heeft een groot aantal aankondigingen gemaakt de afgelopen tijd. Dat zijn onder andere de lancering van Binance UStwee futures handelsplatformeneen platform voor blockchain-ontwikkelaarseen leendienst en een stablecoin-project genaamd Venus. Tevens is het nu mogelijk om met bankpassen en creditcards direct cryptocurrencies op de exchange te kopen.

Crypto Insider David heeft weer een nieuwe bitcoin (BTC) koers weekanalyse voor je klaarstaan! Benieuwd wat hij verwacht voor de lange termijn? Lees dan hier verder.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Advertentie
Ad
Ad
Bitvavo
Reviewed
€16.001,00 Kopen
1
1
Bitonic
Reviewed
€15.862,20 Kopen
2
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€15.874,00 Kopen
3
3
Litebit
Reviewed
€15.937,30 Kopen
4
4
SATOS
Reviewed
€16.103,80 Kopen
Laatste nieuws