Kevin Schijven Kevin Schijven
27/09/2019 14:45 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 27/09/2019 14:45

Binance lanceert nieuw staking platform voor onder andere stellar (XLM) en VeChain (VET)

icon-walletsexchanges
Wallets en Exc…
Binance lanceert nieuw staking platform voor onder andere stellar (XLM) en VeChain (VET)

Foto: Iryna Budanova/Shutterstock

Binance, een van de grootste cryptocurrency-exchanges ter wereld, heeft een nieuw staking platform gelanceerd. Dat blijkt uit een aankondiging gepubliceerd op 26 september.


Klanten op Binance kunnen nu beloningen verdienen door bepaalde Proof-of-Stake cryptocurrencies voor een langere tijd te bewaren in een Binance wallet wat enigszins vergelijkbaar is met het verdienen van rente over een bankrekening.
Klanten hoeven hiervoor niet hun eigen Proof-of-Stake node op te zetten en er is geen minimum vastgesteld aan de hoeveelheid of tijdsduur voor het vasthouden van deze cryptocurrency:

Met staking kunnen Binance-gebruikers hun geld laten groeien door maandelijkse beloningen en uitkeringen te ontvangen door eenvoudig geld op Binance te storten en vast te houden. Gebruikers verdienen inzetbeloningen zonder nodes in te stellen, zorgen te maken over minimale inzetbedragen, tijdsduur of andere technische vereisten.

Aldus de aankondiging. Het nieuwe platform ondersteunt de volgende Proof-of-Stake cryptocurrencies: NEO (NEO), Ontology (ONT), VeChain (VET), Stellar (XLM), Komodo (KMD), Algorand (ALGO), Qtum (QTUM), en Stratis (STRAT).
Binance is van plan vanaf 1 oktober een nieuwe methode in te voeren voor het berekenen van de beloningen door meerdere snapshots van klantensaldi per dag te maken. Dat zou volgens de exchange naar een eerlijkere verdeling van de beloningen moeten leiden.
Changpeng Zhao (CZ), CEO van Binance, zegt op Twitter dat klanten hiervoor niks extra hoeven te doen, met het bewaren van de ondersteunde cryptocurrencies doet men automatisch mee:


Tezos (XTZ) is opvallend afwezig van het rijtje ondersteunde cryptocurrencies, maar wordt waarschijnlijk nog op een later datum toegevoegd:
https://twitter.com/cz_binance/status/1176092039785533440
Binance heeft een groot aantal aankondigingen gemaakt de afgelopen tijd. Dat zijn onder andere de lancering van Binance UStwee futures handelsplatformeneen platform voor blockchain-ontwikkelaarseen leendienst en een stablecoin-project genaamd Venus. Tevens is het nu mogelijk om met bankpassen en creditcards direct cryptocurrencies op de exchange te kopen.
Crypto Insider David heeft weer een nieuwe bitcoin (BTC) koers weekanalyse voor je klaarstaan! Benieuwd wat hij verwacht voor de lange termijn? Lees dan hier verder.
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Deel dit artikel
Kevin Schijven

Redacteur Kevin hoorde voor het eerst over Bitcoin via WikiLeaks. “Interessant!” dacht hij nog, maar het duurde toch nog een aantal jaar én vergde wat verdieping voordat de potentie van Bitcoin en de achterliggende blockchain-technologie bij hem doordrong.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie