Kevin Schijven Kevin Schijven
27/09/2019 14:45 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 27/09/2019 14:45

Binance lanceert nieuw staking platform voor onder andere stellar (XLM) en VeChain (VET)

icon-walletsexchanges
Wallets en Exc…
Binance lanceert nieuw staking platform voor onder andere stellar (XLM) en VeChain (VET)

Foto: Iryna Budanova/Shutterstock

Binance, een van de grootste cryptocurrency-exchanges ter wereld, heeft een nieuw staking platform gelanceerd. Dat blijkt uit een aankondiging gepubliceerd op 26 september.


Klanten op Binance kunnen nu beloningen verdienen door bepaalde Proof-of-Stake cryptocurrencies voor een langere tijd te bewaren in een Binance wallet wat enigszins vergelijkbaar is met het verdienen van rente over een bankrekening.
Klanten hoeven hiervoor niet hun eigen Proof-of-Stake node op te zetten en er is geen minimum vastgesteld aan de hoeveelheid of tijdsduur voor het vasthouden van deze cryptocurrency:

Met staking kunnen Binance-gebruikers hun geld laten groeien door maandelijkse beloningen en uitkeringen te ontvangen door eenvoudig geld op Binance te storten en vast te houden. Gebruikers verdienen inzetbeloningen zonder nodes in te stellen, zorgen te maken over minimale inzetbedragen, tijdsduur of andere technische vereisten.

Aldus de aankondiging. Het nieuwe platform ondersteunt de volgende Proof-of-Stake cryptocurrencies: NEO (NEO), Ontology (ONT), VeChain (VET), Stellar (XLM), Komodo (KMD), Algorand (ALGO), Qtum (QTUM), en Stratis (STRAT).
Binance is van plan vanaf 1 oktober een nieuwe methode in te voeren voor het berekenen van de beloningen door meerdere snapshots van klantensaldi per dag te maken. Dat zou volgens de exchange naar een eerlijkere verdeling van de beloningen moeten leiden.
Changpeng Zhao (CZ), CEO van Binance, zegt op Twitter dat klanten hiervoor niks extra hoeven te doen, met het bewaren van de ondersteunde cryptocurrencies doet men automatisch mee:


Tezos (XTZ) is opvallend afwezig van het rijtje ondersteunde cryptocurrencies, maar wordt waarschijnlijk nog op een later datum toegevoegd:
https://twitter.com/cz_binance/status/1176092039785533440
Binance heeft een groot aantal aankondigingen gemaakt de afgelopen tijd. Dat zijn onder andere de lancering van Binance UStwee futures handelsplatformeneen platform voor blockchain-ontwikkelaarseen leendienst en een stablecoin-project genaamd Venus. Tevens is het nu mogelijk om met bankpassen en creditcards direct cryptocurrencies op de exchange te kopen.
Crypto Insider David heeft weer een nieuwe bitcoin (BTC) koers weekanalyse voor je klaarstaan! Benieuwd wat hij verwacht voor de lange termijn? Lees dan hier verder.
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Deel dit artikel
Kevin Schijven

Kevin Schijven is sinds mei 2018 werkzaam bij Crypto Insiders en vervult daar de rol van (eind)redacteur. Met een achtergrond in ICT en bedrijfskunde, gevolgd door rechten en criminologie aan de Vrije Universiteit, brengt hij een unieke mix van vaardigheden mee. Zijn interesse in cryptocurrency ontstond door de potentie om een bedrijf op te bouwen rond nieuwe technologie. Kevin heeft inmiddels duizenden artikelen geschreven en is gespecialiseerd in het laatste crypto nieuws.

Net binnen
Trending
Hoe $3000 in Bitcoin deze man miljonair maakte en zijn droom vervulde
Hoe $3000 in Bitcoin deze man miljonair maakte en zijn droom vervulde
Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
98-jarige-man wordt miljonair =na 70 jaar oude
98-jarige man wordt miljonair na 70 jaar oude investering
El precio del Bitcoin se dispara, pero China ensombrece los mercados
Bitcoin-verbod China wankelt, geruchtenmolen op volle toeren
Fetch.ai (FET) kan met 85% exploderen na langverwachte AI-fusie
XRP en memecoins dalen flink, wat is er aan de hand?
Advertentie

Trending Wallets en Exchanges nieuws

Grote cryptobeurs gehackt voor $230 miljoen, vooral shiba inu gestolen
Grote cryptobeurs gehackt voor $230 miljoen, vooral shiba inu gestolen
'Tot 99% van Mt. Gox's bitcoin zullen mogelijk verkocht worden'
Crypto-markt in de war: Mt. Gox-slachtoffers weigeren te verkopen
Miljarden aan bitcoin terug op de markt, koers daalt naar $59.000
Bitcoin overleeft Mt. Gox schok: analisten verdeeld over marktimpact
Advertentie