Rico Engelbarts
10/10/2019 17:20 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 03/11/2023 10:04

Binance.US voegt chainlink (LINK) en ravencoin (RVN) toe aan exchange

icon-walletsexchanges
Wallets en Exc…
Binance.US voegt chainlink (LINK) en ravencoin (RVN) toe aan exchange

Foto: Iryna Budanova/Shutterstock

De Amerikaanse dochteronderneming van cryptocurrency exchange Binance, Binance.US, gaat twee nieuwe altcoins noteren; chainLink (LINK) en ravencoin (RVN). Dit kondigde Binance.US vandaag, 10 oktober, aan in een officiële aankondiging.
Binance.US is de Amerikaanse versie van het handelsplatform dat werd geopend nadat Binance zijn deuren moest sluiten vanwege de strenge regelgeving in de Verenigde Staten. Daardoor mogen een groot aantal aan Binance genoteerde altcoins niet in de VS verhandeld worden. Binance besloot een specifiek Amerikaans platform op te zetten met alleen altcoins die wel in de VS verhandeld mogen worden.
Binance gaf voor de lancering van het Amerikaanse platform al aan dat het de komende tijd meerdere altcoins toe zal gaan voegen. Het beoordeelt de altcoins volgens zijn grondige “Digital Asset Risk Assessment Framework”, een raamwerk dat het handelsplatform helpt te achterhalen of een altcoin in de VS mag worden verhandeld.
Met de toevoeging van LINK en RVN zijn er nu 14 cryptocurrencies beschikbaar op Binance.US. Het bedrijf geeft aan op dit moment nog meer altcoins te onderzoeken die mogelijk binnenkort aan het platform zullen worden toegevoegd.
Gister kwam naar buiten dat Chinezen bitcoin (BTC) en ether (ETH) kunnen kopen met Alipay en WeChat. Het blijft echter de vraag voor hoe lang dit zal kunnen aangezien beide bedrijven eerder hebben aangegeven accounts die in verband worden gebracht met cryptocurrency-handel te zullen blokkeren.
Eind september besloot Binance daarnaast om in totaal 30 handelsparen te verwijderen van het platform. Dit zou “op verzoek van de meeste projectteams” gedaan zijn.
Crypto Insider David meldt dat de koers van bitcoin (BTC) zich momenteel op dun ijs begeeft. Lees zijn nieuwste uitgebreide bitcoin (BTC) koers weekanalyse hier!
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Deel dit artikel
Rico Engelbarts

Head of Partnerships Rico kwam in 2013 in aanraking met Bitcoin. Een vriend van hem vertelde hem toentertijd met veel enthousiasme over het decentrale aspect van Bitcoin; een concept wat Rico’s interesse niet meteen wekte.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie