Koop nu het goedkoopst bitcoin bij Bitvavo

Binance verwijdert 30 handelsparen waaronder tokens van Launchpad

Binance, een van ‘s werelds grootste cryptocurrency-exchanges, heeft op 30 september aangekondigd dat het 30 handelsparen gaat verwijderen van de exchange.

De volgende cryptocurrency handelsparen zijn op 30 september om 10:00 Nederlandse tijd van het handelsplatform verwijderd:

ANKR/PAX, ANKR/TUSD, ANKR/USDC, BCPT/PAX, BCPT/TUSD, BCPT/USDC, BTT/BTC, DENT/BTC, DOGE/PAX, DOGE/USDC, ERD/PAX, ERD/USDC, FTM/PAX, FTM/TUSD, FUEL/ETH, GTO/PAX, GTO/TUSD, GTO/USDC, LUN/ETH, NCASH/BNB, NPXS/BTC, ONE/PAX, ONE/TUSD, PHB/PAX, PHB/USDC, TFUEL/PAX, TFUEL/TUSD, TFUEL/USDC, WAVES/PAX, WIN/BTC.

- Advertentie -

Het opvallende is dat zo’n 20% van de tokens op deze lijst tokens zijn die eerder dit jaar op de populaire Binance Launchpad zijn gelanceerd en verkocht werden via een initial exchange offering (IEO). Het gaat om BitTorrent token (BTT), Elrond (ERD), Harmony (ONE) en WINk (WIN).

Waarom deze precies werden verwijderd is vooralsnog onduidelijk. Binance meldt in de aankondiging dat de handelsparen zijn verwijderd om de liquiditeit en de gebruikerservaring te verbeteren. De verkozen trading pairs zouden verwijderd zijn “op verzoek van de meeste projectteams.”

crypto-insiders_telegram_banner

Binance heeft een groot aantal aankondigingen gedaan de afgelopen tijd. Dat zijn onder andere een staking platform, de lancering van Binance UStwee futures handelsplatformeneen platform voor blockchain-ontwikkelaarseen leendienst en een stablecoin-project genaamd Venus. Tevens is het nu mogelijk om met bankpassen en creditcards direct cryptocurrencies op de exchange te kopen.

Crypto Insider David heeft weer een nieuwe bitcoin (BTC) koers weekanalyse voor je klaar staan. Wil je weten wat hij verwacht van de lange termijn? lees dan hier verder!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.096,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.116,80 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€11.142,20 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.183,30 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€11.276,60 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.096,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.116,80 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€11.142,20 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.183,30 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€11.276,60 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers zal flink door bulls moeten worden verdedigd!

Hoeveel nieuws is er in een paar uur te verwerken? BitMEX zit in de problemen na zware aanklachten van de Amerikaanse toezichthouder (CFTC) en...