Timo Bult Timo Bult
01/06/2019 13:14 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 01/06/2019 13:14

Nieuwste tokenverkoop op Binance Launchpad weer een groot succes

icon-altcoins
Altcoin nieuws

Foto: Iryna Budanova/Shutterstock

De verkoop van het Harmony token (ONE) op Binance Launchpad was een groot succes. De initial exchange offering (IEO) van het Harmony token (ONE) was de vijfde IEO die op Binance Launchpad plaatsvond.
Een IEO is een soort initial coin offering (ICO) maar dan gereguleerd door een exchange, in dit geval Binance. IEO’s zijn naar verwachting de toekomst van ICO’s aangezien ze een veiligere manier van token-verkopen bieden. Dit komt omdat Binance elk project eerst grondig onderzoekt om oplichters en kansloze projecten te weren.
In totaal werden er tijdens de IEO 1,58 miljard ONE-tokens verkocht tegen een prijs van $0,003175 per token. Niet iedereen kon meedoen aan de verkoop. Investeerders moeten ten eerste een specifiek aantal Binance Coins (BNB) bezitten.
Het aantal BNB dat een investeerder bezit bepaalt hoe groot de kans is op deelname aan een IEO. Dit wordt op eenzelfde soort manier bepaald als bij een loterij. Dit systeem werd ingesteld nadat het platform zo populair werd dat het aantal deelnemers op de een of andere manier gelimiteerd moest worden. De uiteindelijke verkoop van het ONE token vond plaats op 28 mei.
Toen ONE werd toegevoegd aan de crypto-exchange Binance en Binance DEX steeg de altcoin met maar liefst 800%. Op het moment van schrijven is ONE $0,0249 waard volgens CoinMarketCap. Volgens diezelfde website zag de altcoin in de afgelopen 24 uur daarnaast een volume van maar liefst $477 miljoen.
Harmony is niet het enige succesvolle project dat op Binance Launchpad gelanceerd werd. Ook Fetch AI en Celer Network werden via dit platform gelanceerd. Beide projecten zagen een groei van 400% nadat ze aan Binance werden toegevoegd. Het BitTorrent token (BTT) zag daarnaast een stijging van 600% toen het werd toegevoegd aan de exchange.
Het succes van de vijf eerste verkopen is opvallend en zal naar verwachting nog meer investeerders aan gaan trekken voor de volgende IEO op Binance Launchpad. Welk project dit zal zijn is nog niet bekendgemaakt.
Heb je de laatste wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse van Crypto Insider David gemist? Klik hier om deze alsnog te lezen!
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Deel dit artikel
Timo Bult

Eindredacteur Timo kwam, nadat hij in de begindagen van cryptocurrency er al wat van mee meekreeg, voor het eerst echt in aanraking met de achterliggende blockchain-technologie toen hij voor een groot Fins accountancybedrijf onderzoek deed naar de toepasbaarheid van blockchain voor financiële bedrijven. Later schreef hij zijn Master’s thesis over NFT’s in games.

Net binnen
Trending
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Bitcoin's nieuwe record is historisch signaal voor verdere stijging
Gloednieuwe crypto schiet door het dak en stijgt 1100% & trekt aandacht
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Advertentie
Advertentie