Kevin Schijven Kevin Schijven
08/03/2019 15:45 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 08/03/2019 15:45

Binance kondigt nieuwe ICO voor Launchpad aan: Celer Network

icon-altcoins
Altcoin nieuws
Binance kondigt nieuwe ICO voor Launchpad aan: de Celer Network Token

Na het succes van de initial coin offerings (ICO’s) van de BitTorrent token en de Fetch.AI token op het Launchpad platform van cryptocurrency-exchange Binance, volgt nu een derde ICO; de Celer Network Token (CELR).


De ICO voor de Celer Token zal gehouden worden op 19 maart, begint om 3 uur (GMT) en eindigt op 24 maart om dezelfde tijd. De prijs van CELR ligt op 0.0067 USD maar zal alleen verkrijgbaar zijn in ruil voor Binance tokens (BNB). 597.014.925 CELR tokens worden beschikbaar gesteld tijdens de ICO.
Celer Network is een layer-2 scaling blockchain-platform dat naast financiële transacties ook gedecentraliseerde applicaties (dApps) en smart contracts ondersteunt. In veel opzichten lijkt het op Ethereum (ETH) en TRON (TRX), maar het Celer platform zou hogere transactie snelheden ondersteunen door off-chain technieken toe te passen.
Changpeng Zhao, CEO van Binance, zegt in een blogpost op 7 maart:

Het gebrek aan waardevolle oplossingen en goede gebruikerservaringen van op blockchain gebaseerde technologieën wordt veroorzaakt door de beperkte schaalbaarheidsmogelijkheden die een grote hindernis vormen voor de adoptie potentie dusver.

Celer bevindt zich momenteel in de voorhoede van het oplossen van deze uitdaging met demonstraties van duurzame crypto-constructie en layer-2 blockchain-architectuur die het geheel aandrijft.

Eind januari was de ICO van de BitTorrent token (BTT) op Binance’s Launchpad een enorm succes. De cryptocurrency was binnen enkele minuten uitverkocht en de prijs van BTT steeg met 600%.
Eind februari werd de ICO gehouden van de Fetch.AI token (FET) op het Launchpad platform die tevens een succes was. De prijs van Fetch.AI token steeg met 400%.
Ondanks de crypto winter, blijft de Binance coin het verrassend goed doen. Het is de enige cryptocurrency op de markt die de afgelopen maanden enorm gestegen is in waarde.
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter.

Deel dit artikel
Kevin Schijven

Redacteur Kevin hoorde voor het eerst over Bitcoin via WikiLeaks. “Interessant!” dacht hij nog, maar het duurde toch nog een aantal jaar én vergde wat verdieping voordat de potentie van Bitcoin en de achterliggende blockchain-technologie bij hem doordrong.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie