Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Fetch.AI houdt ICO op Binance Launchpad na succes van de BitTorrent ICO

Fetch.AI gaat op 25 februari een initial coin offering (ICO) houden voor haar Fetch.AI token (FET) op het Launchpad platform van Binance, zo meldt een persbericht op 1 februari.

Na het succes van de BitTorrent (BTT) ICO op het Binance Launchpad platform vorige week volgt nu de Fetch.AI token. De BitTorrent tokens waren binnen enkele minuten uitverkocht en de CEO van cryptocurrency-exchange Binance, Changpeng Zhao, noemde de vraag naar de tokens “astronomisch groot”. BitTorrent werd vorig jaar overgenomen door TRON.

- Advertentie -

Het Fetch-project is een combinatie van blockchain-technologie en artificial intelligence (AI). Het netwerk maakt gebruik van autonome agents die zelf gedecentraliseerde transacties kunnen uitvoeren. Voor een uitgebreidere uitleg kan je het exclusieve interview van Crypto Insiders met de CTO van Fetch.AI, Toby Simpson, lezen.

De CEO van Fetch.AI, Humayun Sheikh, zegt in het persbericht:

Het internet van vandaag is gebouwd voor e-commerce-oplossingen, maar het nieuwe web moet meer autonome oplossingen mogelijk maken en hiervoor is het nodig om infrastructuur en tools te bouwen. Fetch.AI bouwt de implementatie-infrastructuur die de nieuwe op AI-gebaseerde autonome machine-economie tot leven zal brengen.

De Fetch.AI ICO op Binance zal 25 februari van start gaan om 15.00 uur (GMT+1). Er zullen 1.152.997.575 FET-tokens verkrijgbaar zijn in ruil voor Binance’ eigen token de Binance Coin (BNB). De prijs moet nog vastgesteld worden.

Hoewel ICO’s in 2018 een slecht jaar hadden vanwege de aanhoudende bearmarkt, lijkt na het succes van de BitTorrent token verkoop daar wellicht verandering in te komen. Of de Fetch.AI ICO een vergelijkbaar succes zal meemaken is nog maar de vraag.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.417,08 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.302,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.312,84 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€9.355,64 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€9.375,10 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.302,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.312,84 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.355,64 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.375,10 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.417,08 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish scenario en een toevlucht in goud?

In deze bijzondere tijd is er absoluut ook een bullish scenario te bedenken voor de bitcoin koers. Waar er op dit moment maar geld...