Discussier met alle crypto insiders via Telegram

Poloniex neemt TRXMarket over, de grootste gedecentraliseerde exchange op TRON

Cryptocurrency-exchange Poloniex heeft de grootste gedecentraliseerde exchange op het TRON (TRX) blockchain-netwerk overgenomen.

Het voormalige TRXMarket heet voortaan Poloni DEX. Dat meldt het bedrijf op 27 november middels een persbericht en is bevestigd door TRON oprichter en CEO Justin Sun 29 november op Twitter:

- Advertentie -

Verdere details over de overname zijn echter onbekend. Het persbericht meldt het volgende:

Om de ontwikkeling van TRXMarket op de lange termijn te handhaven, heeft het team het aanbod voor overname van Poloniex aangenomen, en verandert het naar de nieuwe naam Poloni DEX, een gedecentraliseerde exchange onder Poloniex. De officiële website is gewijzigd naar poloniex.org.

Poloniex werd in 2014 al opgericht en is een van de oudere cryptocurrency-exchanges op de markt. Vorige maand koppelde de exchange zich nog los van eigenaar Circle om onafhankelijk verder te gaan. De Poloni Dex is inmiddels al live:

Een paar dagen geleden was op Crypto Insiders te lezen dat Justin Sun al een hint gaf over de aankondiging. De prijs van TRX schoot die dag met zo’n 5% omhoog in een markt die voor de rest rood kleurde.

Waar onze analist David van Ineveld de afgelopen weken nog aangaf niet veel interesse te hebben in het openen van bitcoin long-posities, hij vooral heel voorzichtig was en wachtte op een confirmerende move, heeft hij op dit moment wel interesse. Lees gauw verder in zijn gloednieuwe bitcoin (BTC) koersanalyse! 

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.016,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.052,00 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€11.098,80 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.109,20 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€11.210,70 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.210,70 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.016,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.052,00 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€11.098,80 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€11.109,20 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers zal flink door bulls moeten worden verdedigd!

Hoeveel nieuws is er in een paar uur te verwerken? BitMEX zit in de problemen na zware aanklachten van de Amerikaanse toezichthouder (CFTC) en...