Roy van Krieken Roy van Krieken
29/03/2023 07:15 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 29/03/2023 07:15

Arbitrum airdrop gemist? Nederlandse exchange doet gratis extra airdrop

icon-altcoins
Altcoin nieuws
GALA gaat V2 lanceren, Bitvavo support de airdrop

Foto: Shutterstock/Cryptographer

Om gratis publicaties mogelijk te maken bevatten sommige publicaties affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.

Arbitrum (ARB) is zogeheten layer-2 schaaloplossing voor het Ethereum (ETH) netwerk, waarmee veel meer transacties mogelijk zijn dan op Ethereum zelf. Vorige week stond Arbitrum in de schijnwerpers omdat de langverwachte airdrop van de ARB token plaatsvond. 

Heb jij deze airdrop gemist, wees dan niet getreurd, want Nederlandse crypto broker Anycoin Direct komt met een tweede ‘onofficiële airdrop’ waar je hier gratis 10 ARB kunt claimen.

Bitcoin en cryptofondsen ervaren slechte week met miljoenenuitstroom
  • icon-altcoins
    Altcoin nieuws

Arbitrum airdrop daverend succes

Arbitrum biedt een oplossing voor het schaalbaarheidsprobleem van Ethereum. Zo kan het Ethereum netwerk nog weleens verstopt raken. De transactiecapaciteit van het netwerk laat nog te wensen over, en dit heeft weer als gevolg dat de transactiekosten soms torenhoog zijn. Zo hoog zelfs dat het doen van transacties eigenlijk niet eens meer de moeite waard is.

Arbitrum heeft hier een oplossing voor verzonnen. Het layer-2 netwerk kan veel meer transacties verwerken dan Ethereum, en in de afgelopen maand heeft 

Arbitrum ook al daadwerkelijk meer transacties verwerkt dan het layer-1 Ethereum netwerk zelf! Op woensdag bereikte de activiteit op het Arbitrum netwerk zelfs een nieuw record van meer dan 1,3 miljoen transacties, terwijl op Ethereum diezelfde dag slechts iets meer dan 1 miljoen transacties werden verwerkt.

Hoewel Arbitrum al langere tijd bestaat, had het tot vorige week nog geen eigen token. Vorige week werden miljoenen ARB-tokens gedistribueerd in de langverwachte airdrop. De vraag naar ARB tokens tijdens de airdrop was enorm en de hype was zelfs zo groot dat op sommige exchanges de nieuwe token van Arbitrum tot een prijs van boven de $14 schoot! Dit was echter maar van korte duur, want al snel kelderde de prijs naar een iets ‘normaler’ niveau. 

Op het moment van schrijven staat de koers van ARB op ongeveer $1,15.

Anycoin Direct gaat voor een tweede ronde

Heb jij deze veelbesproken airdrop nou gemist, dan heb je mogelijk alsnog geluk. Anycoin Direct gaat namelijk een eigen mini-airdrop organiseren voor nieuwe klanten. Iedereen die zich nu aanmeldt bij Anycoin Direct krijgt helemaal gratis en voor niets maar liefst 10 ARB op zijn of haar account gestort.

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie