Timo Bult Timo Bult
28/03/2022 13:28 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 28/03/2022 13:28

Bitvavo noteert nieuwe cryptocurrency: Terra (LUNA)!

icon-walletsexchanges
Wallets en Exc…
Bitvavo noteert nieuwe cryptocurrency: Terra (LUNA)!

Foto: salarko / Shutterstock.com

Het Nederlandse handelsplatform Bitvavo heeft naast bitcoin (BTC) ook een hoop altcoins beschikbaar op zijn platform. En vandaag is daar een nieuwe altcoin bij gekomen: Terra (LUNA)!

🚀 Nederlandse exchange viert aankomende bullmarkt: iedereen €20,- gratis crypto
  • Advertentie
  • Bitvavo

Terra en zijn bitcoins

Terra is een protocol waarop stablecoins gelanceerd kunnen worden, waarmee het naar eigen zeggen “de innovatie van geld” aandrijft. Het project is inmiddels zeer bekend binnen de crypto-wereld, vooral door het nieuws omtrent zijn bitcoin aankopen. Inmiddels zit er al meer dan $1,1 miljard aan bitcoin in de reserves die de stablecoin TerraUSD (UST) ondersteunt. De bedoeling is dat dit uiteindelijk wordt opgeschroefd naar maar liefst $10 miljard.

Dit laatstgenoemde nieuws zorgde voor flinke euforie rondom het project. Sinds februari steeg de LUNA koers van rond de $50 naar de huidige waarde van $95!

LUNA kopen op Bitvavo

LUNA is recentelijk de top 10 grootste cryptocurrencies binnen gestormd, en nu kunnen ook Bitvavo gebruikers de altcoin opnemen in hun portfolio. Bitvavo is een van de bekendste Nederlandse exchanges voor cryptocurrencies. Het platform ondersteunt meer dan 150 verschillende cryptovaluta en telt meer dan 1 miljoen actieve gebruikers. Lees hier de Bitvavo review.

Sinds kort is het handelsplatform een officiële partner van de KNVB. De CEO van Bitvavo zegt dat het bedrijf met het partnerschap “Nederland verder bekend maakt met het veilig handelen in digitale valuta. We willen de KNVB en de miljoenen voetballiefhebbers in Nederland helpen de kansen te benutten in de nieuwe digitale economie,” aldus de CEO.

LUNA kopen kan direct via deze link. Hiervoor is dus wel een Bitvavo-account vereist, welke je tevens via de link kan aanmaken.

Advertentie

Crypto Insiders Premium: Leren meer over Terra

Wil jij meer leren over Terra en alle andere projecten binnen de crypto-wereld? Neem dan een kijkje in onze premium omgeving! Hier worden dagelijkse technische analyses door de community en onze analisten gedeeld en besproken. Ook kun je hier in contact komen met onze crypto coaches die graag je vragen beantwoorden. Je kan dit nu de eerste 30 dagen gratis en vrijblijvend uitproberen!

Deel dit artikel
Timo Bult

Eindredacteur Timo kwam, nadat hij in de begindagen van cryptocurrency er al wat van mee meekreeg, voor het eerst echt in aanraking met de achterliggende blockchain-technologie toen hij voor een groot Fins accountancybedrijf onderzoek deed naar de toepasbaarheid van blockchain voor financiële bedrijven. Later schreef hij zijn Master’s thesis over NFT’s in games.

Net binnen
Trending
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Man wint €314 miljoen maar kan fluiten naar fortuin, loterij weigert uitbetaling
Man wint €314 miljoen in loterij maar kan fluiten naar fortuin
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Bitcoin dit jaar naar $150.000, financieel expert legt uit waarom
Bitcoin ontploft en trekt de hele cryptomarkt mee omhoog
Advertentie
Advertentie