Brave browser laat nu ook iPhone-gebruikers BAT verdienen, bereikt 9 miljoen gebruikers

iPhone-gebruikers kunnen vanaf nu ook Basic Attention Tokens (BAT) verdienen door advertenties te bekijken op Brave, de gedecentraliseerde blockchain internetbrowser.

Android gebruikers konden al BAT verdienen via de Brave browser sinds april dit jaar. Brendan Eich, CEO van Brave en medeoprichter van Mozilla Firefox, zei destijds dat het moeilijker is om het advertentiesysteem op iOS te integreren.

Gebruikers hoeven niet per se advertenties te kijken op Brave, de browser geeft ook de mogelijkheid om de optie uit te zetten. Daarnaast heeft Brave ook de optie om content creators te tippen met BAT.

In gerelateerd nieuws kondigde Jonathan Sampson, ontwikkelaar bij Brave, aan tijdens het ETHWaterloo evenement dat het platform inmiddels 9 miljoen actieve gebruikers heeft:

In oktober bereikte de browser nog 8 miljoen actieve gebruikers. Dat komt overeen met de uitspraak van Eich die zei dat het aantal gebruikers maandelijks met zo’n 10% stijgt. In augustus bleek Brave de meest populaire browser te zijn in Japan.

De mogelijkheid om BAT te verdienen door advertenties te bekijken via Brave is niet overal ter wereld beschikbaar. Eind vorige maand voegde Brave 20 extra landen toe aan het lijstje van landen waar dat mogelijk is, waaronder Nederland.

De koers van BAT zit in een aardige stijging sinds eind oktober toen de prijs dipte naar zo’n $0,16. Op het moment van schrijven is de koers gestegen naar ongeveer $0,24 op CoinMarketCap.

Crypto Insider David heeft weer een gloednieuwe technische analyse online staan! Lees zijn wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse, dit keer met de titel “De stier komt eraan!”, nu!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Vergelijk de beste bitcoin aanbieders
Ad
Bitvavo
€26.456,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
€26.719,00 Kopen
2
Litebit
€26.747,10 Kopen
3
SATOS
€26.920,80 Kopen
Meer nieuws

Tether bank CEO ontkent dat USDT stablecoin niet genoeg reserves heeft

Hoe Tether zijn USDT stablecoin ondersteunt is vaker onderwerp van discussie geweest in de cryptocurrency sector. Stablecoins zijn crypto's die gekoppeld zijn aan de...

Bitcoin (BTC) gaat naar $500.000 als instituties blijven kopen, zegt SkyBridge Capital COO

Volgens Brett Messing, COO van SkyBridge Capital, kan de prijs van bitcoin (BTC) boven de $500.000 uitstijgen zo lang het geen niche activa blijft: “Bitcoin...

Bitcoin marktkapitalisatie kan verdubbelen zodra meer instituties instappen, maar wat houdt ze tegen?

Volgens een nieuw onderzoeksrapport van financieel adviesbureau Aite Group, uitgevoerd in opdracht van handelsplatform eToro, kan de totale marktkapitalisatie van alle cryptocurrencies naar maar...

Bitcoin (BTC) crash het gevolg van Chinese miners? Deze data toont een interessant beeld

Bitcoin (BTC) traders werden gisteren opgeschrikt door een behoorlijke correctie. De koers zakte binnen 24 uur tijd meer dan 20% onderuit en vanaf de all-time high (ATH) was...

Bitcoin (BTC) koers onderuit door ‘double-spend’ aanval of was het ‘FUD?’

Gisterenavond ging in de media plotseling een verhaal rond dat een zogeheten ‘double-spend attack’ plaatsvond op het bitcoin (BTC) netwerk. Echter blijkt dat helemaal...

Bitcoin (BTC) koers zet de daling in tot onder de $30.000, stock-to-flow model blijft intact

Het ging gisterochtend opeens even heel hard! De cryptocurrency koersen, waaronder de bitcoin (BTC) prijs, daalden in hoog tempo af naar prijsniveaus die we...