Koop nu het goedkoopst bitcoin bij Bitvavo

Brave browser laat nu ook iPhone-gebruikers BAT verdienen, bereikt 9 miljoen gebruikers

iPhone-gebruikers kunnen vanaf nu ook Basic Attention Tokens (BAT) verdienen door advertenties te bekijken op Brave, de gedecentraliseerde blockchain internetbrowser.

- Advertentie -

Android gebruikers konden al BAT verdienen via de Brave browser sinds april dit jaar. Brendan Eich, CEO van Brave en medeoprichter van Mozilla Firefox, zei destijds dat het moeilijker is om het advertentiesysteem op iOS te integreren.

Gebruikers hoeven niet per se advertenties te kijken op Brave, de browser geeft ook de mogelijkheid om de optie uit te zetten. Daarnaast heeft Brave ook de optie om content creators te tippen met BAT.

In gerelateerd nieuws kondigde Jonathan Sampson, ontwikkelaar bij Brave, aan tijdens het ETHWaterloo evenement dat het platform inmiddels 9 miljoen actieve gebruikers heeft:

In oktober bereikte de browser nog 8 miljoen actieve gebruikers. Dat komt overeen met de uitspraak van Eich die zei dat het aantal gebruikers maandelijks met zo’n 10% stijgt. In augustus bleek Brave de meest populaire browser te zijn in Japan.

De mogelijkheid om BAT te verdienen door advertenties te bekijken via Brave is niet overal ter wereld beschikbaar. Eind vorige maand voegde Brave 20 extra landen toe aan het lijstje van landen waar dat mogelijk is, waaronder Nederland.

De koers van BAT zit in een aardige stijging sinds eind oktober toen de prijs dipte naar zo’n $0,16. Op het moment van schrijven is de koers gestegen naar ongeveer $0,24 op CoinMarketCap.

Crypto Insider David heeft weer een gloednieuwe technische analyse online staan! Lees zijn wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse, dit keer met de titel “De stier komt eraan!”, nu!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.089,40 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.129,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.150,30 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.159,50 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€11.164,70 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.089,40 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.129,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.150,30 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.159,50 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€11.164,70 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin bulls zetten door!

Daar was 'ie dan, de expansie van de beweging die afgelopen 8 oktober werd ingezet. Alle ingrediënten zijn momenteel aanwezig om de bitcoin koers...