Koop nu het goedkoopst bitcoin bij Bitvavo

Cardano (ADA) staken kan binnenkort binnen Coinbase Custody

Volgens een aankondiging is de ontwikkelaar van Cardano, IOHK, een partnerschap aangegaan met Coinbase Custody, een aanbieder van cold storage die wordt beheerd door de gelijknamige cryptocurrency exchange Coinbase.

De samenwerking zal ervoor zorgen dat Cardano-gebruikers hun ADA kunnen bewaren en uitlenen, terwijl hun coins veilig op een cold wallet staan opgeslagen. Dit zal ergens deze lente uitkomen nadat Cardano’s “Shelly”, de meeste recente upgrade van de Cardano blockchain, live is op het mainnet. Deze week heeft IOHK  de code van Shelly vrijgegeven. Deze upgrade zorgt ervoor dat het platform gedecentraliseerd wordt en zorgt ook voor schaalbaarheid.

- Advertentie -

“Met Cardano geloven we dat we een revolutionaire oplossing kunnen creëren die toegang tot financiering en investeringen zal kunnen bieden aan delen van de bevolking die eerder buiten het systeem zijn gehouden” zei IOHK CEO Charles Hoskinson in een verklaring.

Hier voegde hij aan toe dat de nieuwe afspraken als resultaat hebben dat IOHK voor de gebruikers een storage kan bieden op een institutioneel niveau, zonder dat het wegneemt van de mogelijkheid om deel te nemen aan het netwerk en te staken.

IOHK heeft via hun virtuele conferentie een aantal dingen aangekondigd om zo de komst van Shelly te vieren. Zo is het bedrijf een $20 miljoen dev fund begonnen, hebben ze een samenwerking met Wave Financial Group, een nieuw digitaal identificatie systeem met de naam Atala PRISM en heeft een aankondiging gedaan over Gougen, een governance project. Deze virtuele conferentie eindigd vandaag.

De Shelly upgrade zal komen in juli in de vorm van een hard fork, in augustus zullen de eerste staking beloningen uitgedeeld gaan worden binnen Coinbase Custody.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.048,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.079,00 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€11.107,60 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.127,30 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€11.239,20 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.239,20 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.048,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.079,00 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€11.107,60 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€11.127,30 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin bulls zetten door!

Daar was 'ie dan, de expansie van de beweging die afgelopen 8 oktober werd ingezet. Alle ingrediënten zijn momenteel aanwezig om de bitcoin koers...