Discussier met alle crypto insiders via Telegram

Cardano (ADA) koers schiet meer dan 12% omhoog met “Shelley” update

De langverwachte “Shelley” update van het Cardano (ADA) netwerk is begonnen.

- Advertentie -

Cardano maakt eindelijk de overstap van de “Byron” fase naar de “Shelley” fase. De update zal enkele weken duren en de verwachting is dat het op 29 juli afgerond zal zijn. Het doel van de update is om het netwerk zowel gedecentraliseerder als schaalbaarder te maken en om staking te introduceren.

Input Output Hong Kong (IOHK), de ontwikkelaar van Cardano, heeft tevens een nieuwe versie van de “Daedalus” wallet uitgebracht. Cardano-bezitters kunnen inmiddels hun ADA overplaatsen naar de nieuwe wallet, waardoor ze klaar zullen zijn om mee te doen aan het staking-proces. Vanaf 18 augustus kunnen ze beloningen verdienen voor staking.

Het nieuws zorgt ervoor dat Cardano verreweg de grootste stijger is vandaag. Op het moment van schrijven staat de koers van ADA 12,25% in de plus met een prijs van ongeveer $0,0944, het hoogst sinds vorig jaar juni. De koers van ADA crashte, net als rest van crypto-markt, tijdens de uitbraak van het coronavirus medio maart en kwam toen op $0,025 uit. Cardano is momenteel de negende grootste cryptocurrency op de markt qua marktkapitalisatie, net onder de Binance Coin (BNB).

Shelley is de volgende stap in de routekaart van Cardano. De namen zijn afgeleid van bekende historische wetenschappers, kunstenaars en schrijvers. Mary Shelley was de auteur van “Frankenstein” (1818). Na Byron en Shelley volgen nog Goguen, Basho en Voltaire. Deze updates zullen onder andere de transactiesnelheden omhoog gooien en functies als smart contracts introduceren. Een testversie van Shelley ging eind 2019 live.

Tevens gaat IOHK de komende dagen een virtuele conferentie houden en het bedrijf heeft gisteren een nieuwe website gelanceerd voor Cardano:

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.833,13 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.708,91 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.755,02 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.786,52 Kopen
4
Bitcoinmeester
Reviewed
€10.470,90 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.708,91 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€9.755,02 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€9.786,52 Kopen
3
SATOS
Reviewed
€9.833,13 Kopen
4
Bitcoinmeester
Reviewed
€10.470,90 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers zal flink door bulls moeten worden verdedigd!

Hoeveel nieuws is er in een paar uur te verwerken? BitMEX zit in de problemen na zware aanklachten van de Amerikaanse toezichthouder (CFTC) en...