Home Nieuws Altcoin nieuws De XRP Community Fund is nu officieel een Nederlandse stichting

De XRP Community Fund is nu officieel een Nederlandse stichting

De XRP Community Fund is nu officieel een Nederlandse stichting geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Dat meldt de organisatie op 10 september in een tweet.

- Advertentie -

De XRP Community Fund is een initiatief opgestart door Wietse Wind, een bekende Nederlandse XRP ontwikkelaar en oprichter van XRP Labs, samen met andere leden uit de XRP-gemeenschap. De XRP Community Fund richt zich op de ontwikkeling van apps, tools, plugins en meer om de adoptie van XRP (XRP) te ondersteunen.

De non-profit organisatie gaat met projecten aan de slag die de community aanlevert. De projecten moeten echter haalbaar zijn en een groot publiek aanspreken. Acht bestuursleden met stemrecht bepalen welke projecten dat zijn. Drie directieleden hebben directe toegang tot de fondsen, waaronder Wietse Wind.

Onlangs werd er 100 miljoen XRP overgemaakt aan Jed McCaleb, de voormalig CTO van Ripple. De XRP hebben een waarde van zo’n $26 miljoen en er is een grote kans dat ze op de markt gedumpt zullen worden.

Twee weken geleden reageerde Brad Garlinghouse, CEO van Ripple, op de berichtgeving omtrent de verkoop van XRP alsmede de rechtszaak omtrent het vraagstuk of XRP een effect is of niet.

Crypto Insider David legt in zijn nieuwste bitcoin (BTC) koers weekanalyse uit dat hij de koers op dit moment bullish vindt! Wil je weten wat hij voor de lange termijn verwacht? Lees dan hier verder.

crypto-insiders_telegram_banner

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€8.586,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.645,09 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€8.656,90 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€8.661,81 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€8.720,64 Kopen
Laatste nieuws
Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: Magische grens in zicht

Wat is dat toch met die psyche van de mens? Keer op keer, als de koers van bitcoin support lijkt te vinden, stappen ze...

Volgens onze analist Michiel is één ding zeker, Bitcoin zal de komende maanden de ware vuurproef ondergaan! Lees verder in zijn meest recente column!

Meer columns en analyses lezen? Bekijk dan zeker ook onze Crypto Talk.