Roy van Krieken Roy van Krieken
05/04/2023 17:00 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 05/04/2023 17:00

Deze gebruiker verdiende al $1000 met Socialblox’s crypto social platform

icon-altcoins
Altcoin nieuws

Vorige week was het eindelijk zo ver. Het Nederlandse nieuwe crypto powered social media platform SocialBlox ging officieel live! Dat betekende dat gebruikers eindelijk de langverwachte challenges met elkaar konden doen om hier echt geld mee te verdienen! Een gebruiker was al snel zo succesvol met het doen van deze challenges dat hij binnen een week meer dan $1000 aan SBLX had verdiend.

Zie jij het ook wel zitten om geld te verdienen door een social media platform te gebruiken? Wacht niet langer en probeer SocialBlox direct uit. Als je je nu registreert via Crypto Insiders krijg je zelfs 7.500 SBLX helemaal gratis! 

Crypto scammer steelt $2.6 miljoen van nietsvermoedende slachtoffers 
  • icon-altcoins
    Altcoin nieuws

SocialBlox challenges creëren hype

De kern van het revolutionaire SocialBlox is toch echt wel het doen van challenges. Dit maakt SocialBlox werkelijk uniek in de wereld van social media. Gebruikers kunnen elkaar op ontelbaar verschillende manier uitdagen om iets te doen. Denk bijvoorbeeld aan het winnen van een potje FIFA, het zo snel mogelijk afwikkelen van een rol toiletpapier of geblinddoekt een bepaald object tekenen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Om wat voorbeelden te zien van challenges die gebruikers al hebben bedacht kun je eens een kijken nemen op de site van SocialBlox.

Door deze unieke challenges van andere gebruikers succesvol te voltooien kun jij een vooraf vastgestelde hoeveelheid SBLX tokens winnen. In sommige gevallen is dit zelfs enkele honderden dollars aan SBLX! Een gebruiker op SocialBlox is al zo ijverig geweest dat hij in de eerste week sinds de release al meer dan $1000 aan SBLX tokens heeft verdiend. Dit post-to-earn concept heeft de potentie om de wereld van social media totaal op de schop te nemen.

De baanbrekende challenges worden mede mogelijk gemaakt door smart contract technologie op het Polygon (MATIC) netwerk. Dat betekent in de praktijk ook dat transactiekosten nagenoeg verwaarloosbaar zijn!

Win gratis SBLX

Jij en je vrienden kunnen ook nog eens SBLX tokens verdienen met het uitnodigen van anderen. Invite je vrienden, familie en collega’s, voltooi je eerste challenge en jij krijgt 500 SBLX helemaal gratis. De uitgenodigde vriend krijgt ook 500 SBLX, plus nog eens 2000 SBLX voor het voltooien van zijn of haar eerste challenge!

Het SocialBlox concept was een paar dagen geleden ook te zien op Binance Live. Crypto influencer Crypto Jamie ging uitgebreid in op wat het SocialBlox platform allemaal te bieden heeft, en waarom hij enorm enthousiast is over de toekomst van het platform. Mocht je deze aflevering gemist hebben, kun je hem hier terugkijken.

De eerste 5.000 mensen die zich nu via deze link registreren krijgen maar liefst 7.500 SBLX tokens helemaal gratis op hun account gestort! Uiteraard is het ook mogelijk om in SBLX tokens te investeren via Uniswap of het Nederlandse Knaken.

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Bitcoin's nieuwe record is historisch signaal voor verdere stijging
Gloednieuwe crypto schiet door het dak en stijgt 1100% & trekt aandacht
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Advertentie
Advertentie